De week in quotes: ‘Het is wel even wennen als de bak op 30 meter hoogte heen en weer waait’ | De Utrechtse Internet Courant De week in quotes: ‘Het is wel even wennen als de bak op 30 meter hoogte heen en weer waait’ | De Utrechtse Internet Courant

De week in quotes: ‘Het is wel even wennen als de bak op 30 meter hoogte heen en weer waait’

De week in quotes: ‘Het is wel even wennen als de bak op 30 meter hoogte heen en weer waait’
Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

“Ondanks dat niemand van ons team hoogtevrees heeft, is het wel even wennen als de bak van de hoogwerker op 30 meter hoogte heen en weer waait.”
Op een flat in Overvecht is, met een totale hoogte van 30,5 meter, afgelopen week een schildering van Abraham Bloemaert onthuld.

“Nadat ik ze voor de derde keer gewaarschuwd had begonnen ze onaangename dingen te zeggen. Ik heb toen de politie gebeld.”
Een groep studenten heeft zich afgelopen week misdragen in park Paardenveld. De horecagelegenheid in het park heeft uiteindelijk besloten de politie te bellen.

“Het is een bekend verschijnsel dat er een zogenoemde war of the walls afspeelt tussen ‘legale’ muurschilderingen en graffiti.”
Een muurschildering van een Duitse kunstenaar is in korte tijd alweer overgespoten met andere graffiti.

“Dat laat ik in het midden.”
Een transfer van Mark van der Maarel naar Fortuna Sittard is afgeketst. De reden van het afketsen wilde de voetballer dinsdag niet geven.

“Zonder compenserende maatregelen van het college staat de roeisport stil in Utrecht.”
De drie Utrechtse roeiverenigingen Triton, Orca en Viking vragen 300.000 euro van de gemeente omdat ze maandenlang het Merwedekanaal niet kunnen gebruiken.

“Wij lopen over van de ideeën en zijn al volop in overleg met de gemeente, maar willen graag ook weten wat de Utrechters met dit groene juweeltje in de binnenstad zouden willen.”
De vrijwilligers van Pandhof Sinte Marie willen een opknapbeurt voor het pleintje bij de tuin.

“De komende periode zullen wij dan ook gebruiken om het belang van de deelname van Utrecht aan het experiment […] onder de aandacht te brengen van de Eerste Kamer.”
Wethouder Victor Everhardt wil dat Utrecht mee mag doen aan het landelijke wietexperiment.

“Met ruim 250 adviseurs, die zich voor opdrachten door heel Nederland begeven, is de centrale ligging van Utrecht bij uitstek geschikt.”
Het organisatieadviesbureau Berenschot verhuist van de Europalaan naar Papendorp.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).