De week in Quotes: ‘Ik had geen idee wat het inhield maar twijfelde geen moment’ | De Utrechtse Internet Courant De week in Quotes: ‘Ik had geen idee wat het inhield maar twijfelde geen moment’ | De Utrechtse Internet Courant

De week in Quotes: ‘Ik had geen idee wat het inhield maar twijfelde geen moment’

De week in Quotes: ‘Ik had geen idee wat het inhield maar twijfelde geen moment’
Foto: DUIC
Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

“Ik had geen idee wat het inhield maar twijfelde geen moment.”
De Ierse straatmuzikant Cory Power werd door één van de organisatoren van De Ochtendrave gevraagd op hij wilde komen optreden tijdens het feestje in de vroege morgen.

“Het is een schoolvoorbeeld van een win-win situatie.”
Wethouder Paulus Jansen reageert op de verkoop van het Fentener van Vlissingenhuis op Maliebaan 42. De 1,9 miljoen die de verkoop opbracht is naar TivoliVredenburg gegaan.

“Wij hebben geen idee wie het bijzondere en geheimzinnige werk heeft geplaatst, maar het voelt als een cadeau.”
Bedrijfsleider Algemene Begraafplaatsen in Utrecht, Tanja Medema, reageert op een bijzonder en mysterieus kunstwerk wat door een onbekende kunstenaar is geplaatst op de begraafplaats Soestbergen.

“Pas als de vergunning er is kan ik meer vertellen over de invulling van het concept.”
Harrie Westra, de eigenaar van de biologische supermarkt Superfair aan Biltstraat 90, heeft een vergunning aangevraagd om de supermarkt uit te breiden naar naastgelegen panden. In die panden zitten nu Poelier van Leeuwen, Kledingreparatie Tokhi en fietswinkel Juizz.

“Leuk dat ‘ie gewoon met z’n spijkerbroek en gympen hier gaat staan. Jasje open. Heel toegankelijk.”
Premier Mark Rutte bracht woensdagmiddag een bezoek aan Utrecht. Tientallen mensen verzamelden zich op de Stadhuisbrug, waar de premier in gesprek ging met Utrechters.

“We gaan regelmatig naar London voor een ontbijt- of lunchtour en dan denken we bij veel zaken ‘dit missen we in Utrecht’.”
Maandagochtend openden Carlijn en haar man Jeroen het nieuwe glutenvrije restaurant The Foodclub op de Amsterdamsestraatweg.

“Het wrange in deze situatie lijkt te zijn dat de stichting subsidie krijgt om het object te verhuren voor cultureel gebruik, het daarvoor niet beschikbaar lijkt te zijn, maar wel aan toeristen wordt verhuurd.”
Het Witte Pand van de culturele instelling SWK030 aan de Anthoniedijk in Utrecht wordt aan toeristen verhuurd via Airbnb terwijl het eigenlijk bedoeld is voor de huisvesting van kunstenaars. Dat lieten VVD en CDA dinsdag weten in schriftelijke vragen aan de gemeente.

“Er is hier net iemand een kwartier geleden door het ijs gezakt.”
In het Griftpark werd een schaatser door een voorbijganger gewaarschuwd over de slechte conditie van het ijs.

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).