De week in quotes: ‘Het plan is om een soort Airbnb onder de clubs te worden’ | De Utrechtse Internet Courant De week in quotes: ‘Het plan is om een soort Airbnb onder de clubs te worden’ | De Utrechtse Internet Courant

De week in quotes: ‘Het plan is om een soort Airbnb onder de clubs te worden’

De week in quotes: ‘Het plan is om een soort Airbnb onder de clubs te worden’
Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

“F.C. Donders is geen voetbalteam, zoals sommige mensen wellicht vermoeden.”
Tweehonderd jaar geleden werd op 27 mei de wetenschapper Franciscus Cornelis Donders (1818-1889) in Tilburg geboren. Deze wereldberoemde oogarts en hoogleraar aan de Universiteit Utrecht was een pionier in zijn vakgebied.

“Het plan is om een soort Airbnb onder de clubs te worden.”
De Icon Club aan de Voorstraat is verkocht. De naam zal nog even hetzelfde blijven maar uiteindelijk veranderen naar The Bassment.

“Ik lig gewoon lekker te zonnen.”
Donderdag keken veel mensen verbaasd op vanwege een man die in zwembroek op een handdoek op de Neude lag te zonnen.

“Hij leek zich in de eerste twee gesprekken meer op te winden over het feit dat iemand het gemeld had, dan over het voorval zelf.”
Op kinderdagverblijf Jolie in Lunetten is eerder dit jaar een striptease geweest. De GGD spreekt in een rapport van grensoverschrijdend gedrag.

“Wij zijn van mening dat deze naam onvoldoende internationale uitstraling heeft.”
De gemeente Utrecht gaat de naam Uithof Science Park niet overwegen als alternatief voor De Uithof, zoals de PVV had voorgesteld.

“De Uithoflijn is uit nood geboren, maar de trams die daar zullen worden ingezet zullen het aantal reizigers in de toekomst niet aankunnen.”
De actiegroep Geboorde tramtunnel in Utrecht denkt dat een ondergrondse tramlijn een betere oplossing is dan de plannen die er nu liggen voor een toekomstig treinspoor naar de Uithof.

“Staken doe je niet voor de lol.”
Dinsdag liet vakbond FNV weten dat chauffeurs van vervoersmaatschappij Syntus opnieuw gaan staken.

“Iemand was al twee dagen zoek en de mensen die zich in Murk verzamelden wisten al vóórdat de politie dat wist dat die persoon geliquideerd was.”
De Utrechtse schrijvers Evert van der Zouw en Daniel van Doorn volgden criminaliteit als hobby. Later besloten ze er een boek over te schrijven.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).