De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 231e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 231e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

“Een zwarte koffie om mee te nemen, alstublieft.” Waar de ene ondernemer nog geen extra bedrag vraagt voor een wegwerpbeker doet de andere ondernemer dat al maanden. Vanaf zaterdag 1 juli is het echter verplicht voor iedereen. Sinds die dag zijn de nieuwe regels van de Rijksoverheid van kracht. Niet alleen voor wegwerpbekers met koffie, ook voor al het andere wegwerpservies voor bijvoorbeeld eten gelden de nieuwe regels. We gingen langs bij verschillende koffiezaken in Utrecht.

Het was altijd een droom van Maurizio Catagnoli om een kleine winkel in Nederland te openen met speciale producten uit Noord-Italië, de plek waar hij vandaan komt. Drie jaar geleden verhuisde hij naar Nederland en een paar maanden geleden werd met de opening van Ombretta zijn droom werkelijkheid. Wij brachten een bezoek aan zijn winkel in de Hardebollenstraat.

Lars van den Berg (24) maakt dit jaar zijn debuut in de Tour de France. De wielrenner uit De Meern rijdt komende weken voor de Franse ploeg Groupama-FDJ en kreeg tot zijn grote verbazing elf dagen voor de start een telefoontje dat hij 1 juli op zijn fiets mocht stappen in Spanje, waar de Tour dit jaar is gestart. DUIC sprak Lars vlak voordat hij naar de Tour vertrok.

Dit en nog veel meer is in de 231e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).