DUIC in Zaken #6 met Lomboxnet/WeDriveSolar DUIC in Zaken #6 met Lomboxnet/WeDriveSolar

DUIC in Zaken #6 met Lomboxnet/WeDriveSolar

DUIC in Zaken #6 met Lomboxnet/WeDriveSolar
In deze nieuwe aflevering van DUIC in Zaken spreken we met oprichter en eigenaar van Lomboxnet/WeDriveSolar Robin Berg. Volgens hem is ondernemen in duurzaamheid een haalbare business case!

In deze nieuwe aflevering van DUIC in Zaken spreken we met oprichter en eigenaar van Lomboxnet/WeDriveSolar Robin Berg. Volgens hem is ondernemen in duurzaamheid een haalbare business case!

Of het nou gaat om internet via een glasvezelnetwerk in Lombok of schooldaken vol met zonnepanelen – waarvan de opgewekte stroom elektrische deelauto’s laat rijden – geen ‘berg’ is ondernemer Robin Berg te hoog.

Heeft hij voorspellende gaven of gewoon geluk? Het is een stevig onderbouwd pleidooi voor duurzaam ondernemen, duurzaam leiderschap, geld verdienen en de wereld redden.

Presentator Gert-Jan Jansen – zelf al 28 jaar ondernemer – praat met ondernemers en ondernemende mensen uit de stad over dromen, ambities, innovaties en worstelingen. Natuurlijk vraagt hij ze ook, wat zij voor de stad betekenen.

Wil je weten of je geld mag verdienen aan de klimaatcrisis? Kijk dan naar deze zesde aflevering van DUIC in Zaken met Robin Berg van We Drive Solar!

3 Reacties

Reageren
 1. Repelstelen

  Het is makkelijk ondernemen met de gemeente als reclamebureau, subsidie verstrekker en het met voorrang laten aanschuiven bij ontwikkel projecten. Want buiten je eigen overhead zit er nog een partij overhead op kosten van de inwoner.

  Let wel. Ik denk best wel dat er markt is voor deelauto en schoner rijden. En innovatie. Maar het is natuurlijk niet dat dit het gevolg is van een ondernemer.

 2. Ruben

  Wát een inspirerende ondernemer! Allemaal Utrechtse topprojecten. Wedrivesolar is een mooi initiatief, al zie ik zelf ook wel wat in nóg flexibelere autodeelinitiatieven als Juuve of Mywheels. Die moeten dus ook aan de slag met energie terugleveren. Alleen jammer dat Lomboxnet bij Lombok gestopt is, kan de rest van Utrecht alleen maar van dromen.

 3. Jan

  In de Damstraat – toch ook Lombok – kunnen we nog steeds geen Lomboxnet-aansluiting krijgen! Dus.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).