DNA-onderzoek toont aan: gevonden weefsel is van Lisanne Froon | De Utrechtse Internet Courant DNA-onderzoek toont aan: gevonden weefsel is van Lisanne Froon | De Utrechtse Internet Courant

DNA-onderzoek toont aan: gevonden weefsel is van Lisanne Froon

DNA-onderzoek toont aan: gevonden weefsel is van Lisanne Froon

Menselijk weefsel dat donderdag in de jungle in Panama is gevonden, is van Lisanne Froon, een van de Nederlandse vrouwen die sinds 1 april Dat is gebleken uit DNA-onderzoek dat is uitgevoerd in een forensisch laboratorium in Panama-Stad, bevestigen bronnen aan de NOS. De familie is ingelicht.

Over Kris Kremers is er nog geen uitsluitsel. Het DNA-onderzoek op het botmateriaal is nog niet gereed. Van drie monsters is het DNA onderzocht. Het DNA is vergeleken met dat van familieleden in Nederland. Twee van de drie blijken DNA van Lisanne Froon te bevatten. Het onderzoek op het derde monster is nog niet klaar. De uitslag wordt niet voor morgenavond laat Nederlandse tijd verwacht.

Donderdag werden twee verschillende schoenen gevonden en botten in de buurt van de plaats waar eerder een rugzak met spullen van de vrouwen werd gevonden. Een van de schoenen bleek van een merk te zijn dat alleen in Nederland wordt verkocht.

Update 10:20 Op de botresten die zijn aangetroffen in de Panamese jungle zijn geen sporen van geweld gevonden. Dat heeft de leider van het onderzoek tegen de NOS verklaard. Vanmiddag om 17.00 uur Nederlandse tijd is er in Panama een persconferentie over de zaak.

4 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht

  Echt een verschrikkelijke ontknoping van deze vermissing, hier zijn geen woorden voor te vinden.

 2. Frank

  @geenstijl
  Het is inderdaad dieptriest, maar van een ontknoping is naar mijn idee toch echt nog op geen enkele manier sprake.

 3. Geenstijl@Utrecht

  @Frank, interpreteer zoals jij het wil Frank, du bist noch immer krank.

 4. Frank

  Het is geen kwestie van interpreteren, maar van weten wat het woord ‘ontknoping’ betekent.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).