Dode man die op nieuwjaarsdag in Utrechts Griftpark werd gevonden geen slachtoffer van misdrijf Dode man die op nieuwjaarsdag in Utrechts Griftpark werd gevonden geen slachtoffer van misdrijf

Dode man die op nieuwjaarsdag in Utrechts Griftpark werd gevonden geen slachtoffer van misdrijf

Dode man die op nieuwjaarsdag in Utrechts Griftpark werd gevonden geen slachtoffer van misdrijf
Het Griftpark in Utrecht
Op nieuwjaarsdag werd in het Griftpark in Utrecht een levenloos lichaam aangetroffen. Nu blijkt uit onderzoek van de politie dat de man geen slachtoffer is geweest van een misdrijf.

Op nieuwjaarsdag werd in het Griftpark in Utrecht een levenloos lichaam aangetroffen. Nu blijkt uit onderzoek van de politie dat de man geen slachtoffer is geweest van een misdrijf.

Passanten vonden het levenloze lichaam op nieuwjaarsdag, liet de politie maandag rond 17.10 uur weten via sociale media. Toen was nog niet bekend onder welke omstandigheden de man was overleden.

Dinsdagochtend liet de politie weten dat het slachtoffer niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

8 Reacties

Reageren
 1. Vlinder

  Heel verdrietig dat deze man zijn laatste adem heeft uitgeblazen in de kou en de regen en vermoedelijk helemaal alleen in het Griftpark. Ik wens zijn familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit verlies.

 2. W

  Vreemd dat er geen reacties op dit artikel zijn.
  Verschrikkelijk dat deze meneer op deze manier in een beschaafd land is komen te overlijden.
  De gemeente is al meerdere malen op de hoogte gesteld van het feit dat er daklozen slapen en leven in het park. Helaas heeft dat niet tot actie geleid.

 3. Koel Hoofd

  @W
  NL beschaafd land??
  NL = beschamend land!
  Dit land doet al aantal decennia niets anders meer dan wegkijken van alle problemen die niet in de elitaire bubbel voorkomen en waar de elite ook niet aan kan verdienen.
  Concreet voorbeeld uit Utrecht:
  Heel bewust niet kiezen voor betaalbaar bouwen in de polder maar wel kiezen voor een energie en recreatiepark in diezelfde polder…
  Dus deze man had een woning kunnen hebben, maar moest het met een bosje doen.

 4. Geenstijl@Utrecht

  Het was een dakloze Pool die is overleden, en waarschijnlijk was dit ook in zijn eigen land gebeurt.
  Dus ik zou niet weten wat voor een reactie hier passend is.

 5. Sanne

  @geenstijl: wat deed die pool in NL en waarom was ie werkloos? Zoals we in dit land omgaan met poolse werknemers is beschamend. Als ze niet meer nodig zijn in het distributiecentrum zettem we ze op straat. Ze raken ook hun woning kwijt (meestal op een vakantiepark). Waarna ze in NL op straat belanden.
  Zeer beschamend.

 6. fam Ho

  Zo overlijden is natuurlijk treurig, maar als jij een tijd in Spanje op een camping gaat werken moet je als dat stopt zoch ook terug ed? Maar een bestaan hebben en houden is idd sws best moeilijk. Is er trouwens in Polen helemaal niet zoiets als een uitkering of steun?

 7. Geenstijl@Utrecht

  @Sanne,

  Eigen verantwoordelijkheid heet zoiets volgens mij …..

  M.v.g.

 8. G.H.

  @fam Ho
  Nee, als je werk in Spanje stopt hoef je niet terug, en deze Pool hoefde ook niet terug. Als EU-burger mag je overal in de EU verblijven.
  Of bepaalde keuzes daarin het beste uitwerken is een tweede, zo blijkt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).