Dodelijk incident staat los van nieuwjaarsviering | De Utrechtse Internet Courant Dodelijk incident staat los van nieuwjaarsviering | De Utrechtse Internet Courant

Dodelijk incident staat los van nieuwjaarsviering

Dodelijk incident staat los van nieuwjaarsviering

Het incident waarbij een 25-jarige Utrechter kort na de jaarwisseling is overleden door een val van een trap in hotel Apollo staat los van de nieuwjaarsviering. Dat blijkt inmiddels uit verschillende berichten in de pers. De man verbleef in het hotel om er de nacht door te brengen met zijn vriendin. Nadat zij ruzie kregen heeft de vrouw hem uit de hotelkamer gezet waarna hij korte tijd later van een wenteltrap vijf verdiepingen naar beneden viel. Hij werd nog gereanimeerd, maar zonder succes, en overleed aan zijn verwondingen in de hotellobby.

Na het incident heeft de politie de 21-jarige vriendin, ook een Utrechtse, voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Voorlopig gaat men echter uit van een ongeval. Uit onderzoek bleek later dat de man jongen veel alcohol in zijn bloed had. Hotelgasten die op dezelfde verdieping logeerden hoorden het stel rond half drie ’s nachts ruzie maken. Ook hoorden zij hoe de vrouw vervolgens de spullen van de man op de gang smeet. Kort daarna hoorden zij gegil en de klap van de valpartij. De familie van de man bleek niets te weten van de relatie en van de logeerpartij in het hotel. Het slachtoffer woonde nog thuis bij zijn ouders. Zij hebben aangegeven precies te willen weten wat er is gebeurd.

Vanuit het Apollo Hotel wilde niemand op de dood van de jonge Utrechter reageren. Ook de general manager van het hotel was niet bereikbaar voor een nadere toelichting op het voorval, zo meldde missethoreca.nl. Over het incident is ook geen mededeling aan de hotelgasten gedaan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).