Doneer aan Lopende Zaken voor Alzheimer en win een gesigneerd FC Utrecht-shirt of tickets! | De Utrechtse Internet Courant Doneer aan Lopende Zaken voor Alzheimer en win een gesigneerd FC Utrecht-shirt of tickets! | De Utrechtse Internet Courant

Doneer aan Lopende Zaken voor Alzheimer en win een gesigneerd FC Utrecht-shirt of tickets!

Doneer aan Lopende Zaken voor Alzheimer en win een gesigneerd FC Utrecht-shirt of tickets!

Altijd al een gesigneerd FC Utrecht-shirt willen hebben? Kunt u de wedstrijd tussen FC Utrecht en Groningen niet missen? Dan heeft u geluk: ‘Lopende Zaken 2014’ mag van FC Utrecht een shirt en 5 x 2 tickets weggeven! Sponsor een deelnemer van de sponsorloop en win!

De sponsorloop, die op 21 mei plaatsvindt, is bedoeld voor Stichting Geschiedenis Teruggehaald, een stichting die zich inzet voor het verbeteren van het contact tussen mensen met Alzheimer en hun omgeving. Dat doet ze door middel van een geschiedeniskrant die Alzheimerpatienten in staat stelt herinneringen aan vroeger op te halen. De opbrengst van de loop wordt gebruikt om de eerste editie te realiseren.

De winnaars worden tijdens de prijsuitreiking op 21 mei bekend gemaakt. Wie en hoeveel u sponsort, maakt niet uit. U kunt bijvoorbeeld Klaas Drupsteen sponsoren, of Heleen van der Kwaak, die eerder op DUIC vertelde over haar moeder die Alzheimer heeft. Sponsoren kan hier.

FC Utrecht shirt_3

1 Reactie

Reageren
  1. Valérie

    Mijn sponsoring is binnen hoor; Joris for president!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).