Door politie gezochte man die vrouwen sloeg in Utrecht is gearresteerd Door politie gezochte man die vrouwen sloeg in Utrecht is gearresteerd

Door politie gezochte man die vrouwen sloeg in Utrecht is gearresteerd

Door politie gezochte man die vrouwen sloeg in Utrecht is gearresteerd
De politie heeft een 29-jarige Utrechter gearresteerd die gezocht werd omdat hij uit het niets meerdere vrouwen geslagen zou hebben. De man is opgepakt nadat camerabeelden van hem zijn verspreid.

De politie heeft een 29-jarige Utrechter gearresteerd die gezocht werd omdat hij uit het niets meerdere vrouwen geslagen zou hebben. De man is opgepakt nadat camerabeelden van hem zijn verspreid.

Toen de politie aandacht besteedde aan één zaak waarbij de man uit het niets een vrouw sloeg, meldden zich al gauw meerdere slachtoffers. De man wordt verdacht minimaal vier vrouwen mishandeld te hebben in de maanden juli en augustus.

Nadat er beelden van de verdachte werden verspreid kon hij al snel gearresteerd worden. De man zit vast en wordt verhoord.

9 Reacties

Reageren
 1. Géénstijl @Utrecht

  Bakje koffie met een leuk gesprek en meneer wordt na 3 dagen naar huis gestuurd met een dagvaarding.
  Heel erg véél sterkte toegewenst aan de dames die mishandeld zijn.

 2. Bernhard

  TBS voor deze gevaarlijke gek.

 3. Bernhard

  Mooi. Nu vervolgen voor meervoudige poging tot doodslag.

 4. Manou De R.

  Hou maar op met al die wishful thinking strafmaten. Het wordt koffie en laten lopen. Ondertussen: hier blijven klagen en daarnaast het rechtssysteem in stand houden wat deze hufters maar blijft pamperen.

 5. MJPD

  @Manou De R.
  In het geval van deze meneer zal het een kopje thee met veel suiker worden.

 6. OnzeTaal

  @redactie: “De politie heeft een 29-jarige Utrecht gearresteerd” , Utrechter.

 7. Peet

  Pv,,en naar huis

 8. RABE

  Die spoort niet.
  Opsluiten.
  Water en brood voor die gek.

  Maar nee hoor, je moet het hier wel erg bont maken voor je gestraft wordt.
  Misschien een uitgebreid ontbijt voor meneer en dan met de taxi naar huis.
  Foei jongen, niet meer doen hoor.

 9. Alfred

  Mijn vrouw heeft enige jaren geleden in Veenendaal het zelfde meegemaakt. Ik kwam een uur later de man tegen die aan de beschrijving van mijn vrouw voldeed, maar hij wist met fiets te ontkomen, door door fietstunnel te rijden en over autoblokkade, ik kon door gras heen, en hij verdween tussen huizen via brandgangen in Veenendaal-Oost, waar ik hem niet kon volgen. Dit bij politie aangegeven, maar nooit meer iets gehoord. Blij, dat nu wel naar dit soort excessen gekeken wordt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).