22-jarige vrouw breekt been bij botsing bij Kanaalstraat; Automobilist rijdt door | De Utrechtse Internet Courant 22-jarige vrouw breekt been bij botsing bij Kanaalstraat; Automobilist rijdt door | De Utrechtse Internet Courant

22-jarige vrouw breekt been bij botsing bij Kanaalstraat; Automobilist rijdt door

22-jarige vrouw breekt been bij botsing bij Kanaalstraat; Automobilist rijdt door
De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding zaterdagochtend op de kruising van het Westplein met de Kanaalstraat. Een 22-jarige vrouw brak daarbij haar been.

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding zaterdagochtend op de kruising van het Westplein met de Kanaalstraat. Een 22-jarige vrouw brak daarbij haar been.

De automobilist reed na de botsing door, zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De vrouw fietste rond 06.00 uur over het Westplein richting de Kanaalstraat op de vroege zaterdagmorgen. Uit tegenovergestelde richting kwam een donkerkleurige personenauto, die linksaf sloeg richting Damstraat zonder de fietser voorrang te verlenen.

Na het ongeluk bracht een ambulance het slachtoffer naar het ziekenhuis en bleek ze een gebroken been te hebben. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

5 Reacties

Reageren
 1. Peet

  Kanaalstraat? Nou, die bestuurder ga je helaas niet vinden. Hopelijk valt het iemand op dat een bepaalde auto ineens aan de voorkant schade heeft én wordt het vervolgens netjes gemeld bij de politie.

 2. Lombokker

  Het enige wat mij verbaast, is dat dit niet vaker gebeurd. Zeker rond die tijd is het aandeel asomobilisten daar nogal hoog. Mix dat met onverlichte fietsers die ook niet aan verkeersregels doen, en rampspoed ligt op de loer.

  Gezien het doorrijden na het ongeval, liikt het mij dat er in ieder geval aan één van deze criteria is voldaan. Gelukkig blijft het bij een gebroken been, dus bij de politie en op het stadskantoor kunnen ze rustig door blijven slapen.

 3. Maarten

  Dat gebeurt er dagelijks. Maak eens haast met die verkeersplannen @gemeenteUtrecht of moet er eerst een dode vallen?

 4. Dirk

  De Damstraat.. Daar scheurt menig Volkswagen Golf met een noodgang in vanaf het Westplein.. Helemaal s nachts is het 1 racebaan.. Verbaast mij weinig dus.

 5. w

  ach we nemen het de bestuurder niet kwalijk, t valt namelijk niet mee om met in 1 hand een lachgasballon en je andere hand aan t stuur, te rijden

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).