Drie Utrechtse ondernemingen genomineerd voor horecaprijs | De Utrechtse Internet Courant Drie Utrechtse ondernemingen genomineerd voor horecaprijs | De Utrechtse Internet Courant

Drie Utrechtse ondernemingen genomineerd voor horecaprijs

Drie Utrechtse ondernemingen genomineerd voor horecaprijs
De voormalige Westerkerk.
Drie Utrechtse horecabedrijven zijn genomineerd voor een Entrée Award. Het gaat om de Rum Club, BUNK Hotel en Anthony Hotel. De winnaars worden op maandag 25 november in Theater Amsterdam bekend gemaakt.

Drie Utrechtse horecabedrijven zijn genomineerd voor een Entrée Award. Het gaat om de Rum Club, BUNK Hotel en Anthony Hotel. De winnaars worden op maandag 25 november in Theater Amsterdam bekend gemaakt.

“Wij hadden voor de bekendmaking een datumprikker gezet voor ons bedrijfsuitje. Dat was letterlijk 25 november. Wij kunnen nu met zijn allen naar Amsterdam!”, vertelt Jorrit Stracke, eigenaar van The Anthony Hotel in Lombok.

Zij zijn genomineerd in de categorie ‘Best Hotel Design’. Voor Stracke en zijn team is het een beloning na veel werk: “Voor ons gaat het nu pas écht beginnen, de nominatie stimuleert enorm. Er zit zoveel aandacht, liefde en passie in ons hotel.” Voordat de jury naar Utrecht komt gaat het team de laatste puntjes op de i zetten. “Het is heel mooi voor de stad dat er drie genomineerde zijn. Utrecht is hot op moment”, aldus Stracke.

Rum Club

Wes Schreutelkamp, eigenaar van de Rum Club is ook enthousiast. Zijn cocktailbar is genomineerd in twee categorieën: ‘Best Restaurant Concept’ en ‘Best Cocktailbar’. “Wij vinden het een toffe erkenning. Vorig jaar hebben wij de prijs voor Best Restaurant Concept gewonnen. Dat wij nu alweer zijn genomineerd is natuurlijk supervet¨, vertelt Schreutelkamp. Hij noemt de prijsuitreiking de ‘Oscars van de hospitalitybedrijven’. De jury gaat bij de Rum Club naar het achterliggende concept van de bar kijken. Ook wordt er naar de sfeer onder de gasten gekeken.

Het hotel BUNK is genomineerd in de categorie ‘Best Hotel Concept’. Eigenaar Robin Hagedoorn voelt zich vereerd: “Wij vinden het hartstikke leuk. Het is een prestigieuze prijs.” Net zoals de twee andere genomineerden hoopt hij ook op de hoofdprijs. Het Bunk Hotel opende afgelopen juni in de voormalige Westerkerk aan de Catharijnekade.

Entrée

De Entrée Awards zijn een initiatief van horecavakblad Entree. Onlangs werden vijftig nominaties bekend gemaakt van nieuwe en vernieuwde horecabedrijven in Nederland. Een vakjury beoordeelt nieuwe, of in het afgelopen jaar verbouwde restaurants, hotels, cocktailbars en nachtclubs.

1 Reactie

Reageren
  1. Peet

    Bunk is echt geweldig concept

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).