Drukke donderdagavondspits: ‘Utrecht ligt op z’n gat’ | De Utrechtse Internet Courant Drukke donderdagavondspits: ‘Utrecht ligt op z’n gat’ | De Utrechtse Internet Courant

Drukke donderdagavondspits: ‘Utrecht ligt op z’n gat’

Drukke donderdagavondspits: ‘Utrecht ligt op z’n gat’
De Verkeersinformatiedienst (VID) waarschuwt voor een drukke avondspits rond Utrecht donderdagavond.

De Verkeersinformatiedienst (VID) waarschuwt voor een drukke avondspits rond Utrecht donderdagavond.

Verkeer in het hele land moet rekening houden met lange files die snel toenemen. Vooral rond de grote steden staat het verkeer al vroeg flink vast. De VID benadrukt op Twitter nog eens extra dat het rondom Utrecht erg druk is op de snelwegen.

Dat komt onder andere door een ongeluk bij Den Dolder. De VID denkt dat het zelfs de drukste avondspits van het jaar kan worden.

3 Reacties

Reageren
 1. André

  En dan wil de gemeente dat zo veel mogelijk het verkeer dat door de stad heen moet buitenom gaat rijden over de ring. Nu staat het al bijna dagelijks vast, wordt door de GroenLinks-plannen met ‘Stadsboulevards’, knippen en knijpen alleen maar erger.

 2. Arjan Verhoeven

  Ik zou graag lekker snel over de Waterlinieweg rijden ipv over de 30 km singels waar je flink moet uitkijken om geen ongelukken te maken, maar ik kom er niet op en ik kom er niet af. ‘s Ochtends en eind van de middag staat gewoon alles stil. Ongetwijfeld is dat ten bate van het milieu. Net zoals de kilometers die ik soms moet omrijden omdat er een knip zit in de Croeselaan.

  Ik stap er niet door op de fiets, meestal kan dat niet eens omdat ik van alles mee moet sjouwen. Maar de routes waar ik vroeger 5 minuten over deed zijn routes van minimaal een half uur geworden. Het milieu zal blij met me zijn.

 3. Katja

  Ja en, wat zou dat ? We leven nou eenmaal in een overbevolkt land met een mobiliteitsfobie.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).