DUIC ontdekte een nieuw reistype: de domme autorijder | De Utrechtse Internet Courant DUIC ontdekte een nieuw reistype: de domme autorijder | De Utrechtse Internet Courant

DUIC ontdekte een nieuw reistype: de domme autorijder

DUIC ontdekte een nieuw reistype: de domme autorijder

Zoals u waarschijnlijk weet, doet de gemeente onderzoek naar de verschillende reistypes in Utrecht. Onderzoek wees uit dat we de reizigers kunnen onderdelen in acht profielen. DUIC-verslaggever Robert Oosterbroek heeft daarover zijn twijfels. Vanochtend ontdekte hij een type dat nog ontbreekt in het onderzoek: de domme autorijder.

foto 1 foto 2 foto 4

6 Reacties

Reageren
 1. Arie

  Tja.. de fietsstraat. We wisten dat daar ongelukken van zouden komen. En hoe gaat dat als binnenkort de vervangende bus 4 ook onder dit viaduct rijdt?

  http://localhost/duic/nieuws/61815/een-pendelbus-door-de-prins-hendriklaan-wie-verzint-zo-iets/

 2. Utrechtse Vogel

  Dit heeft niks met de inrichting als fietsstraat te maken, dat viaduct is altijd al laag geweest en er zijn al vele bestel- en vrachtwagens onder blijven steken.

 3. Martijn

  Banden iets laten leeglopen, een paar mensen in de laadbak en cabine en gassen maar.

 4. Barry

  Gelet op de strepen op de onderkant van het viaduct is deze chauffeur inderdaad niet de eerste met dit probleem.

 5. Rob van Doesburg

  Ik heb de enquete ook gedaan en de uitkomst was dat ik wel wat meer auto zou willen rijden: ik heb geen auto en zal er ook nooit een aanschaffen, ik heb namelijk geen rijbewijs. Nooit gehaald ook. De uitkomsten van deze zeer slecht in elkaar gestoken enquete (die ook wel weer goud geld zal kosten) zijn echt belachelijk. moet hier beleid op gemaakt worden?

 6. Dirk

  @Rob: hier nog een. Naar eer en geweten de enquete ingevuld. En net zoals jij was ik ook iemand die wel wat vaker de auto zou willen pakken. En dat terwijl ik geen auto en inderdaad ook geen rijbewijs heb. Echt een heel slechte enquete. En als het voor de grap was, nou ja… Maar dit is inderdaad een beleidsinstrument. Beangstigend….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).