DUIC TV: FC Utrecht wint glansrijk van kansloos Willem II | De Utrechtse Internet Courant DUIC TV: FC Utrecht wint glansrijk van kansloos Willem II | De Utrechtse Internet Courant

DUIC TV: FC Utrecht wint glansrijk van kansloos Willem II

Ten Hag na de winst in de play-offs tegen AZ. foto: FCUtrecht.nl
Na acht minuten speeltijd stond FC Utrecht op 2-0 voorsprong, een stunt die alleen in 1998 door de mannen uit de Galgenwaard is vertoond. DUIC TV sprak met de spelers.

FC Utrecht’s tweede overwinning in de eredivisie kwam grotendeels in de eerste helft tot stand. Zakaria Labyad legde de eerste bal in het doel van de Tilburgers, gevolgd door een tweede doel van Cyriel Dessers.

De tweede helft verliep minder spannend en leverde Willem II twee gele kaarten op. Zakaria Labyad, Cyriel Dessers en Willem Janssen vertellen over de wedstrijd.