Explosie bij café Ons Honk aan de Jutfaseweg in Utrecht Explosie bij café Ons Honk aan de Jutfaseweg in Utrecht

Explosie bij café Ons Honk aan de Jutfaseweg in Utrecht

Explosie bij café Ons Honk aan de Jutfaseweg in Utrecht
Foto: Regio Nieuws Utrecht
Bij café Ons Honk aan de Jutfaseweg in Utrecht is in de nacht van maandag op dinsdag een explosie geweest. De politie meldt dat er geen gewonden zijn gevallen.

Bij café Ons Honk aan de Jutfaseweg in Utrecht is in de nacht van maandag op dinsdag een explosie geweest. De politie meldt dat er geen gewonden zijn gevallen.

De politie kreeg de melding afgelopen nacht rond 4.00 uur en ging ter plaatse. Er is schade aan het pand, maar er zouden geen gewonden zijn gevallen.

Het onderzoek naar de aanleiding van de explosie is nog bezig. De politie roept getuigen of mensen met informatie op om 112 te bellen.

11 Reacties

Reageren
 1. Hetty

  Veel sterkte voor de uitbaters en de bezoekers/stamgasten van Ons Honk gewenst. En word het cafe niet gesloten. Hopelijk word de dader/daders snel gevonden.

 2. JdV

  @hetty: uiteraard zal het cafe worden gesloten. Slachtoffers bestraffen is de standaard geworden tenslotte. Ovrrigens zou het niet worden gesloten als het een AH vestiging was maar dat terzijde. Viswinkels, cafe’s, restaurants, zonnestudio’s, woonhuizen. Allemaal vogelvrij helaas.

 3. Peter

  Inderdaad…sommige individuen zijn er alleen maar op uit om hardwerkende middenstanders het brood uit de mond te stoten…in dit geval…te laten knallen…

  Tegenwoordig schering en inslag met zwaar vuurwerk

  Hopelijk blijft het café open en gezond verstand bij de Lokale Driehoek.

 4. Geenstijl@Utrecht

  Tja met zulke klandizie, kun je wachten op dit soort vuurwerk aan de deur van je kroeg,je hebt aan aandacht geen tekort met dit soort explosieve reacties, sterkte voor de omwonenden.
  Zal wel een tijdje gesloten worden,door Sharon halfstok.

 5. Pragmatist

  Heb gemerkt dat er veel meer vuurwerk illegaal wordt afgestoken afgelopen maand en we zijn nog 2-3 maanden tot eindjaar.

  De ouders die niet aan opvoeden doen laten het maar gebeuren en mijn oortrommels moeten er maar aan geloven.

 6. Don

  Snel sluiten anders werkt het verdienmodel van de criminele bommenlegger niet meer. En die opsporen en bestraffen is natuurlijk veel te ingewikkeld in utrecht.

 7. Peter

  @ Don

  Aha, sluiten is de oplossing dus?

  Schaam je diep om zo te praten over hardwerkende ondernemers wss zittend achter je PC”tje in een duur huis in de binnenstad.

 8. Pragmatist

  @Peter, Don schreef satire. Sluiten is natuurlijk niet de oplossing, maar Dijksma doet het toch and degenen die erachter zitten maken daar gebruik van.

 9. Thea

  De knal was zelfs omgeving Alex. Numankade te horen!

  Ik kom er wel eens langs, ziet er niet bijzonder onguur uit of zo.

 10. Katja

  Vuurwerk is een epidemische ziekte.

 11. W.H.de Groen

  Check eens wat er landelijk gaande is en begrijp dat we het hier niet meer over criminaliteit hebben maar pure terreur. Daar zit toch een aanzienlijk verschil in lijk me.. ! De aanpak en strafmaat bij deze aanslagen mag dan ook een hogere prioriteit gaan krijgen gezien de impact op de slachtoffers, omwonenden etc. Je mag dan ook hopen dat een komende regering gaat begrijpen dat dit geen gewoongoed kan gaan blijven.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).