Explosie bij snackbar in Utrechtse wijk Overvecht zorgt voor fikse schade Explosie bij snackbar in Utrechtse wijk Overvecht zorgt voor fikse schade

Explosie bij snackbar in Utrechtse wijk Overvecht zorgt voor fikse schade

Explosie bij snackbar in Utrechtse wijk Overvecht zorgt voor fikse schade
Foto's: Bram van Toor
Bij een explosie bij winkelcentrum Overvecht is in de nacht van dinsdag op woensdag een snackbar flink beschadigd geraakt. Er vielen geen gewonden.

Bij een explosie bij winkelcentrum Overvecht is in de nacht van dinsdag op woensdag een snackbar flink beschadigd geraakt. Er vielen geen gewonden.

De politie kreeg de melding van de explosie aan de Seinedreef rond 0.30 uur. Eenmaal ter plaatse bleek dat de gevel van een snackbar bij winkelcentrum Overvecht forse schade had opgelopen. De voorgevel is er bijna volledig uitgeblazen.

Tekst loopt door onder de foto

Volgens de politie is er niemand gewond geraakt. De omgeving van de snackbar werd door agenten afgezet voor onderzoek. Ook woensdagochtend mag er nog niemand in de buurt van het gebouw komen. De politie roept getuigen op om zich te melden.


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg maken samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode en hebben daarbij jouw hulp nodig! Lees hier meer en bestel alvast een boek.

9 Reacties

Reageren
 1. Rietje

  Wat een helden weer.
  Hardwerkende mensen hun broodwinning slopen. Hersenloze idioten. Ga wat nuttigs doen met je leven.

 2. m

  Gaat weer hard met de onrust in de bekende wijken…

 3. Lombokker

  Boze klant?
  Zakelijk conflict?
  Vandalisme?
  Jaloerse concurrent?
  Lekke gasfles?
  Vragen, vragen, vragen . . .

 4. Bromsnor

  Bromsnor denkt dat het een mooie aanvulling is voor het boek “Verdwenen horeca in Utrecht”.

 5. Alex

  Het vuurwerk seizoen is weer begonnen. Let op: autobranden worden bewust niet in het nieuws vernoemd om een katalysator effect te voorkomen. Ze vinden helaas nog veel plaats. Parkeer (of beter gezegd woon) niet in Kanaleneiland, Overvecht of wijken met overeenkomstige demografische kenmerken!

 6. Bietenbrug

  Actuele toevoeging aan DUIC sstandaardwerk “Verdwenen horeca in Utrecht”.

 7. Cor

  Deze zaak, ook onder de verschillende namen die het de afgelopen 3 jaar heeft gehad (Homi’s, Broodje van Mootje), viel altijd vooral op doordat ‘ie eigenlijk vrijwel nooit open was. Vage tent, vooral als je (destijds) “Broodje van Mootje” heet en geen broodjes verkoopt (alleen standaard gefrituurde snacks). Ik vermoed dat er meer aan de hand is dan een laffe aanval op hardwerkende mensen.

 8. Amber

  Eerst zondag brand en nu dit
  Curieus

 9. Cico

  waarschijnlijk afpersing door criminelen, gebeurde in Lombok een tijd geleden ook. Met die viswinkel die beschoten werd. In andere steden een granaat aan je deurklink.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).