Fietser gewond na aanrijding met bus | De Utrechtse Internet Courant Fietser gewond na aanrijding met bus | De Utrechtse Internet Courant

Fietser gewond na aanrijding met bus

Fietser gewond na aanrijding met bus
De politie zette de straat kort af. Foto: Floris van Bodegraven / DUIC.
Een fietser is zaterdagmiddag gewond geraakt toen deze bij halte Janskerkhof door een bus werd geraakt.

Een fietser is zaterdagmiddag gewond geraakt toen deze bij halte Janskerkhof door een bus werd geraakt.

Het ongeval gebeurde even na kwart over twaalf op de Nobelstraat. De bus was net weggereden van de halte, toen de bus en de fietser met elkaar in aanraking kwamen. Volgens omstanders is de fietser is met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het busverkeer werd korte tijd omgeleid via de Catharijnesingel.

2 Reacties

Reageren
  1. Pretpark Utrecht

    Dit is dus de route die we vanaf 1 januari, als het voetgangersgebied wordt uitgebreid, allemaal moeten nemen.

  2. LR

    Dit is een gevaarlijk punt (hoek Keistraat en Drift met Janskerhof). Dat blijkt ook wel omdat dit een van de zeer weinige punten is waar fietsers meestal stoppen alvorens het Janskerhof over te steken.
    Er is echter altijd wel een kamikaze fietser die denkt dat het nog wel kan. Fietsers in Utrecht zijn doodeng voor automobilisten, ze stoppen bijna nergens voor, hebben altijd haast en tegenwoordig vaak meer aandacht voor die stomme telefoon dan voor het verkeer.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).