Fietser overleden na ongeluk met vrachtwagen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Fietser overleden na ongeluk met vrachtwagen in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Fietser overleden na ongeluk met vrachtwagen in Utrecht

Fietser overleden na ongeluk met vrachtwagen in Utrecht
Archieffoto
Bij een ongeluk met een vrachtwagen op industrieterrein Lage Weide in Utrecht is een fietser overleden. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de Niels Bohrweg.

Bij een ongeluk met een vrachtwagen op industrieterrein Lage Weide in Utrecht is een fietser overleden. Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de Niels Bohrweg.

Wat is precies is gebeurd is nog onduidelijk. Er werden veel hulpdiensten opgeroepen na het ongeluk maar het slachtoffer kon niet meer worden geholpen.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat het slachtoffer is overleden. “We onderzoeken hoe dat heeft kunnen gebeuren.” Het gebied is afgeschermd.

4 Reacties

Reageren
 1. [email protected]

  Echt heel erg verschrikkelijk, ik leef mee met de nabestaanden, gewoon triest.
  Ik ga ervan uit dat het een ongeluk is, de chauffeur zal ook wel behoorlijk van de kaart zijn.

 2. Lombokker

  Geen idee of dat hier ook het geval was, maar over het algemeen wordt er op Lage Weide veel te hard gereden. Dat geeft een erg onrustig verkeersbeeld, waardoor het lastiger wordt om goed in te schatten wanneer je over kunt steken.
  Kennelijk wordt er op Lage Weide nooit gecontroleerd, want vrijwel iedereen rijdt er te hard. Behalve de vrachtauto’s van Pouw, dat zijn vrijwel de enigen die wél netjes 50 km/u rijden.

 3. Ihsan

  Diep triest. Velen gebruiken de Rutherfordweg en de Niels Bohrweg als racebaan. Het is niet ongewoon om daar met 80km/u + rakelings ingehaald te worden. Je kan geen kant op, want er zijn geen fietspaden. Busjes rijden je bijna klem op de geparkeerde auto’s. Ook kunnen mensen in geparkeerde auto’s aan de Niels Bohrweg niet zien wat er op de weg achter hen gebeurd. De gemeente moet de straten op de bedrijventerreinen ook aanpakken. De Ravenswade in Laagraven is ook zo’n straat waar het wachten is op ernstige ongelukken. De gemeente kan wel denken dat het niet haar probleem is, maar haar burgers lopen, fietsen en skaten daar ook!

 4. G

  Waar is fietspad? Dit is problem!!!!!! Ik heb ook om Niels Bohrweg werken.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).