Fietser overleden na ongeval op de Kaatstraat in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Fietser overleden na ongeval op de Kaatstraat in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Fietser overleden na ongeval op de Kaatstraat in Utrecht

Fietser overleden na ongeval op de Kaatstraat in Utrecht
De Kaatstraat in Utrecht
De fietser die gisteren betrokken was bij het ongeluk op de Kaatstraat is overleden. De 67-jarige man uit Maarssen reed op een elektrische fiets en kwam tijdens het inhalen in botsing met een bestelbus.

De fietser die gisteren betrokken was bij het ongeluk op de Kaatstraat is overleden. De 67-jarige man uit Maarssen reed op een elektrische fiets en kwam tijdens het inhalen in botsing met een bestelbus.

Tijdens het inhalen van een andere fietser, net na de Stenen Brug bij de kruising Adelaarstraat en de Bemuurde Weerd Oostzijde, kwam hij in aanraking met een bestelbus. Hierdoor kwam de man ten val en raakte daarbij ernstig gewond.

Een traumahelikopter werd opgeroepen voor medische assistentie. Hij werd met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij die avond aan zijn verwondingen overleed. De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

5 Reacties

Reageren
 1. [email protected]

  Echt heel erg verschrikkelijk dit ongeval voor alle betrokkenen, mijn medeleven gaat uit naar de familie van het slachtoffer.

 2. Koel Hoofd

  Vroeger waren daar de fietspaden (met tegels) gewoon gescheiden van het autoverkeer, een stuk veiliger voor kwetsbare fietsers dan dit comfortabele asfalt. Verschrikkelijk dat er nu weer iemand is omgekomen op deze nieuwe weginrichting waarvoor het stadsbestuur wel voor aansprakelijk is.

 3. Hetty

  Koel Hoofd, U hebt groot gelijk. Al die wegen, zoals bijvoorbeeld de Maliesingel, waar de auto te gast is, zoals dat zo mooi klinkt, zijn er mijns inziens absoluut niet veiliger op geworden, integendeel. Men wil ook het gescheiden fietspad op de Nachtegaalstraat bij de weg trekken, waar de auto s rijden. Gezien de drukte in deze straat zal dat waarschijnlijk tot meer ongelukken leiden.

 4. Ser

  Het is daar een hele gevaarlijke situatie..je kan niet inhalen als fietser en er word daar extreem hard gereden…me vriendin woont aan de adelaarstraat en zie vaak genoeg gevaarlijke situaties daar
  Helaas een slachtoffer te betreuren
  Sterkte voor de nabestaanden

 5. trol

  Ser, als je niet kan inhalen, moet je dat ook niet doen (of even achterom kijken,….)…vaak een nogal verkeerd geïnterpreteerde regel.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).