Fietser raakt zwaargewond na botsing met stadsbus in Utrechtse wijk Leidsche Rijn Fietser raakt zwaargewond na botsing met stadsbus in Utrechtse wijk Leidsche Rijn

Fietser raakt zwaargewond na botsing met stadsbus in Utrechtse wijk Leidsche Rijn

Fietser raakt zwaargewond na botsing met stadsbus in Utrechtse wijk Leidsche Rijn
Foto: Bram van Toor
Een fietser is vrijdagochtend zwaargewond geraakt na een botsing met een stadsbus in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Er werd een traumahelikopter opgeroepen.

Een fietser is vrijdagochtend zwaargewond geraakt na een botsing met een stadsbus in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Er werd een traumahelikopter opgeroepen.

De botsing was vrijdagochtend om iets voor 10.00 uur op de kruising van de Stadsbaan en de Hogeweidebaan. De bus heeft de fietser mogelijk geschept bij de stoplichten.

Vanwege het ongeluk werd een traumahelikopter opgeroepen. De fietser is behandeld door ambulancepersoneel. Het is niet bekend hoe het nu met het slachtoffer gaat.


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg maken samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode en hebben daarbij jouw hulp nodig! Lees hier meer en bestel alvast een boek.

8 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Het zijn verkeerslichten, geen stoplichten. En de vraag is nu, reed de bus door rood of de fietser?

 2. Geenstijl@Utrecht

  E ht triest weer,hoop dat het goed afloopt met het slachtoffer

 3. Nirat

  De bus trekt daar op wanneer auto’s bij de verkeerslichten stilstaan. Dan is het aantrekkelijk als fietser om niet even te wachten en over te steken. Een paar keer meegemaakt. Mijn zoon steekt daar ook bijna dagelijks over met zijn fiets en in zijn oren geknoopt: rood is stoppen! Triest en hopelijk wens de fietser een snel herstel toe!

 4. Claire Obscur

  Blijven appen en je doppen in houden als je fietst. Hou vol.

 5. Realist

  Sterkte voor het slachtoffer. Het zoveelste ongeluk met een bus en een fiets, nooit begrepen waarom bussen zo dicht bij fietsers kunnen komen.

 6. Trol

  Claire ..u was getuige?

 7. Marion

  Heel veel sterkte en beterschap voor de fietser, en ook sterkte voor de buschauffeur en eventuele passagiers.

 8. Marion

  Heel veel sterkte voor de nabestaanden van de vrouw die hierbij is overleden(las ik net), ook veel sterkte voor de buschauffeur en eventuele passagiers.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).