Filmpje: Scholieren houden stille tocht na sluiting MCD Supermarkt in Lombok - De Utrechtse Internet Courant Filmpje: Scholieren houden stille tocht na sluiting MCD Supermarkt in Lombok - De Utrechtse Internet Courant

Filmpje: Scholieren houden stille tocht na sluiting MCD Supermarkt in Lombok

Filmpje: Scholieren houden stille tocht na sluiting MCD Supermarkt in Lombok
Vanwege de sluiting van buurtsuper MCD in Lombok hebben scholieren van het Christelijk Gymnasium een stille tocht en een minuut stilte gehouden. 

Vanwege de sluiting van buurtsuper MCD in Lombok hebben scholieren van het Christelijk Gymnasium een stille tocht en een minuut stilte gehouden. 

Scholieren van het Christelijk Gymnasium balen ervan dat de winkel failliet is en verdwijnt. Op een speciaal opgerichte Facebookpagina hadden 500 mensen zich aangemeld, die opvallend genoeg ook allemaal daadwerkelijk meededen aan de tocht. Er werden kaarsjes gebrand en rozen neergelegd.

De supermarkt op de Abel Tasmanstraat is voorlopig dicht. Op dit moment wordt gewerkt aan een doorstart van de buurtsupermarkt, waardoor de zaak enkele weken gesloten is.

Twee weken geleden werd de winkel nog overvallen.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Uul

  Haha, in het kader van ‘betrokkenheid kun je leren’.

  Vooral beginnen met iets totaal onbenulligs, misschien gaat deze generatie ooit nog de straat op voor iets wat echt belang heeft.

 2. Kip

  Op zich is humor toch ook wel iets belangrijks lijkt me.

 3. waldorff

  Wat leuk dat DUIC nu ook stukjes van De Speld plaatst!

  want dit is nu serieus-toch???

 4. Erwin

  Zijn ook de onvermijdelijke knuffels neergelegd?

 5. utrechtse vogel

  eerst jatten die kutscholieren hem leeg, en dan een stille tocht omdat-ie failliet is? ratten!

 6. Average Joe

  Ik had me na de overval voorgenomen vaker te winkelen bij de mcd…Ik vind het erg jammer en hoop dat de sluiting snel voorbij is en ik daar weer mn boodschappen kan doen…
  Jeetje … ik sta paf van het besluit maar begrijp dat het faillissement waarschijnlijk niet was af te wenden.

 7. Jiri

  Laten we eerlijk wezen, de supermarktmanager was een aardige vent, maar van ondernemen had hij weinig kaas gegeten. Ook het personeel was van een bedroevend niveau. Daar kwam bij dat het een rotzooi in de winkel was, vers allesbehalve vers was, en de producten an sich veels te duur. Zie hier de formule die leidt tot een vaststaand faillissement. Zonde, want het ‘achterland’ is in potentie groot en rijk genoeg!

 8. Maarten

  De doorstart van de Golff heeft destijds veel te lang geduurd. Toen de MCD eenmaal open was, hadden de meeste klanten al een andere supermarkt gevonden. Behalve tijdens de schoolpauzes kwam er geen mens meer. Als je dan ook nog eens duurder bent dan de concurrenten in de buurt, dan is je faillissement al gauw een feit.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).