Finale academische jaarprijs vanavond live op DUIC | De Utrechtse Internet Courant Finale academische jaarprijs vanavond live op DUIC | De Utrechtse Internet Courant

Finale academische jaarprijs vanavond live op DUIC

Finale academische jaarprijs vanavond live op DUIC

De finale van de Academische Jaarprijs 2013 vindt vanavond plaats in de Winkel van Sinkel. Het is voor het eerst dat de finale van de Academische Jaarprijs plaatsvindt in Utrecht. DUIC is er bij en doet live verslag van de avond.

Drie finalistenteams zullen hun plan om wetenschappelijk onderzoek naar een breed publiek te communiceren presenteren. Het winnende team ontvangt een prijs bestaande uit 100.000 euro om het ingediende communicatieplan waar te maken.

Jury

Dit jaar dingen teams van Leyden Academy, de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Twente mee. In de jury zitten Paul Schnabel (voormalig directeur Sociaal en Cultureel Planbureau), Isolde Hallensleben, Frans Snik, Jelle Reumer en Juliette Walma van der Molen. De Academische Jaarprijs wordt uitgereikt door staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Sander Dekker.

Publieksprijs

Tijdens de finale in Utrecht zal ook de winnaar van de NWQ Publieksprijs worden bekendgemaakt. Stemmen voor deze prijs kan nog tot 18.00 uur vanavond.

Kom ook!

Wilt u de avond bijwonen? Dat kan! Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).