Foto van ‘springer’ Utrecht Centraal vrijgegeven | De Utrechtse Internet Courant Foto van ‘springer’ Utrecht Centraal vrijgegeven | De Utrechtse Internet Courant

Foto van ‘springer’ Utrecht Centraal vrijgegeven

Foto van ‘springer’ Utrecht Centraal vrijgegeven

De man die maandagmiddag vermoedelijk zelf van een hijskraan is afgesprongen op Utrecht CS is nog niet geïdentificeerd. De politie heeft daarom een foto van de man vrijgegeven, in de hoop dat iemand de man herkent.

De politie laat weten dat het slachtoffer er verzorgd uitzag, maar de man droeg niets bij zich waaruit zijn identiteit te achterhalen viel. Wel vond de politie een zwarte jas en een zwart-wit geblokte sjaal in de buurt van de kraan.

Het slachtoffer is een blanke man, tussen de 60 en 70 jaar oud van ongeveer 1.65 tot 1.70 meter groot. Hij heeft grijs haar, blauwe ogen en droeg een blauwe spijkerbroek en een grijze polo met daarover een grijze sweater, met het opschrift Harvard.

De foto van de man is hier te bekijken. Het beeld kan als schokkend worden ervaren. De politie hoopt dat mensen die meer informatie hebben over de omgekomen man bellen met 0900-8844.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).