Frans Vreeke wordt directeur TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Frans Vreeke wordt directeur TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Frans Vreeke wordt directeur TivoliVredenburg

Frans Vreeke wordt directeur TivoliVredenburg

Over enkele weken moet de bouw van muziekpaleis TivoliVredenbrug klaar zijn en nu is er dan ook bekend wie de directeur wordt: Frans Vreeke. Vreeke heeft jarenlange managementervaring in de muzieksector, in het bijzonder binnen de podium- en festivalsector.

Vreeke gaat met ingang van 1 januari 2014 aan de slag bij TivoliVredenburg. “Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe uitdaging en verheug me er op om vanuit de prachtige nieuwbouw in hartje Utrecht met mijn kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan het succes van TivoliVredenburg.”

In het verleden gaf Vreeke onder andere leiding aan Stichting LantarenVenster (Rotterdam), Patronaat (Haarlem) en de Oosterpoort & Stadsschouwburg  (Groningen). Op dit moment is hij nog werkzaam als directeur-bestuurder van Pier K, centrum voor cultuureducatie in Haarlemmermeer.

Ook cultuurwethouder Frits Lintmeijer is verheugd met de komst van Vreeke. “We hebben met hem de juiste man op de juiste plaats, iemand die verstand heeft van management en cultuur en die daarmee de nieuwe organisatie TivoliVredenburg goed kan neerzetten.” Barry de Vos, bestuurslid van TivoliVredenburg, vult aan: “Frans Vreeke is een krachtige en integere persoonlijkheid die met zijn visie en passie voor cultuur TivoliVredenburg  een sterke positie zal brengen.”

Onlangs nam DUIC nog een kijkje in TivoliVredenburg en maakte de volgende fotoserie. Er wordt verwacht dat er ongeveer 500.000 bezoekers naar het muziekcentrum komen in het eerste jaar.

2 Reacties

Reageren
  1. Ronald van Voorthuizen

    Ik ben benieuwd.. Veel succes!

  2. TonKo

    Mooi dat het iemand is uit de zelfde theaterhoek (Patronaat, Oosterpoort) als Tivoli. De kans was anders groot geweest dat het boed van Tivoli verloren zou gaan.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).