Geen tramverkeer mogelijk in Utrecht | Geen tramverkeer mogelijk in Utrecht – De Utrechtse Internet Courant

Geen tramverkeer mogelijk in Utrecht

Geen tramverkeer mogelijk in Utrecht
Archiefbeeld van de tram in Utrecht.
Op dit moment is er geen tramverkeer mogelijk tussen station Utrecht Centraal en Nieuwegein en IJsselstein. De oorzaak is een aanrijding.

Op dit moment is er geen tramverkeer mogelijk tussen station Utrecht Centraal en Nieuwegein en IJsselstein. De oorzaak is een aanrijding.

Hoe lang het nog gaat duren voor dat er weer trams gaan rijden is niet bekend. U-OV adviseert reizigers om met de bus te gaan.

De trams in Utrecht hebben de laatste tijd vaker te maken met problemen. Om de reizigers tegemoet te komen werden vanochtend daarom stroopwafels uitgedeeld.

UPDATE: Het tramverkeer is weer hervat

6 Reacties

Reageren
 1. Dakhaes

  Nee hè, ik tref het wel.

 2. Harry

  Weinig hoogwaardig dat openbaar vervoer…….

 3. katja

  Met een bus heb je dat niet…

 4. Herman

  De marketingmanager weet het ook niet meer, er gaat zoveel mis.
  Dan weer juichend persbericht over ‘s nachts doorrijden om ijzel te voorkomen, dan wordt dat weer vergeten, dan weer sprayen om ijzel te voorkomen, dan weer pech waar ze echt niets aan kunnen doen door bijvoorbeeld aanrijding. Dan weer storing door uitgewoond materiaal, dan weer storing door slecht onderhouden infra.

  En nu de oplossing, gewoon bij Appie paar duizend stroopwafels kopen en uitdelen……

 5. Tim

  Het is te bizar voor woorden dat het zo vaak misgaat. Een aanrijding is dan een gevalletje overmacht, maar al die storingen en dat gedoe dat er was tijdens de vorst(terwijl in voorgaande jaren de vorst nooit zo’n groot probleem is geweest) is onacceptabel.

 6. Marcel

  @ Herman
  Lekker toch zo een stroopwafel die je zelf betaald? Of betaald de wethouder dat?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).