Tijdelijk geen tramverkeer op de Uithoflijn door kapotte tram | De Utrechtse Internet Courant Tijdelijk geen tramverkeer op de Uithoflijn door kapotte tram | De Utrechtse Internet Courant

Tijdelijk geen tramverkeer op de Uithoflijn door kapotte tram

Tijdelijk geen tramverkeer op de Uithoflijn door kapotte tram
Archieffoto Uithoflijn
Het tramverkeer op de Uithoflijn in Utrecht ligt deze week voor de tweede keer stil. Door een kapotte tram kan er op het gehele traject niet gereden worden.

Het tramverkeer op de Uithoflijn in Utrecht ligt deze week voor de tweede keer stil. Door een kapotte tram kan er op het gehele traject niet gereden worden.

U-OV laat weten dat er vervangende bussen ingezet worden. Ook op buslijn 28 zijn er extra bussen om passagiers van en naar het Utrecht Science Park te brengen.

Het is de tweede storing deze week. Tram 22 op de Uithoflijn rijdt sinds 16 december.

Update 13.27 uur: het tramverkeer wordt weer hervat maar kan nog wel enige hinder ondervinden van de eerdere verstoring.

8 Reacties

Reageren
 1. Guus Baas

  Nou, die nieuwe trams houden het niet lang uit.
  Zelfde fabrikant als de Fyra?

 2. Hugo Aylva

  @Guus Baas: hoezo houden ze het niet lang uit? Als u doelt op de verstoring van eerder deze week: dat betrof een wisselstoring, niet een storing aan het materiaal. En de fabrikant van deze trams is CAF, een gerenommeerde fabrikant van metro’s, trams en treinen. Zo zijn de nieuwe NS Sprinters van deze fabrikant, maar ook een aantal metrostellen die in Amsterdam al jaren rondrijden. Daarnaast rijden de trams van dit merk en type al jaren over de hele wereld rond. In de verste verte niet te vergelijken dus met de fabrikant van de Fyra…

 3. JdV

  Woehahahaha. 500 miljoen. Maar dan heb je ook niks.

 4. Martijn

  De trams zijn al versleten door de eindeloze testritten 😉

 5. Joost

  Misschien een tram langs de stilstaande tram laten pendelen tussen nabijgelegen haltes?

 6. Koel Hoofd

  BWHAHAHA Honderden miljoenen weg en men moet nu echt gaan lopen of fietsen. Rijden die bussen nog, of intussen ook al niet meer?

 7. wollie

  geen schande, dit hoort erbij op een nieuw traject met zo veel schakels in de keten. zoek maar eens op ‘o-ring theory’

 8. Wim Vreeswijk

  Hoeveel kost die tram per strekkende meter ? Dit is het enige wereldkampioenschap waar Utrecht in uitblinkt, vrees ik.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).