Geen treinen tussen Utrecht, Arnhem en Nijmegen door blikseminslag | De Utrechtse Internet Courant Geen treinen tussen Utrecht, Arnhem en Nijmegen door blikseminslag | De Utrechtse Internet Courant

Geen treinen tussen Utrecht, Arnhem en Nijmegen door blikseminslag

Geen treinen tussen Utrecht, Arnhem en Nijmegen door blikseminslag

Tussen Arnhem en Utrecht en tussen Arnhem en Nijmegen rijden geen treinen door blikseminslag in bovenleidingen. Tussen Arnhem en Utrecht ontstaat daardoor een vertraging van meer dan een uur en tussen Arnhem en Nijmegen lopen reizigers ongeveer een halfuur oponthoud op, meldt de NS dinsdagmorgen. Het is niet bekend hoelang de storing gaat duren.

Ook het Nederlands-Duitse treinverkeer ondervindt hinder van het slechte weer. In Duitsland is het volgens de NS zeer slecht weer, waardoor het treinverkeer ernstig is ontregeld. De internationale trein van Amsterdam naar Frankfurt kan daardoor niet rijden. Ook op sommige kleine grensoverschrijdende verbindingen is vertraging.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).