‘t Goylaan van 22 – 25 juli afgesloten voor autoverkeer | De Utrechtse Internet Courant ‘t Goylaan van 22 – 25 juli afgesloten voor autoverkeer | De Utrechtse Internet Courant

‘t Goylaan van 22 – 25 juli afgesloten voor autoverkeer

‘t Goylaan van 22 – 25 juli afgesloten voor autoverkeer
Dit weekend is ’t Goylaan van vrijdag 22 juli 18.00 uur tot en met maandag 25 juli 18.00 uur afgesloten voor al het autoverkeer. ’t Goylaan blijft wel toegankelijk voor voetgangers, fietsers, hulpdiensten en het openbaar vervoer. 

Dit weekend is ‘t Goylaan van vrijdag 22 juli 18.00 uur tot en met maandag 25 juli 18.00 uur afgesloten voor al het autoverkeer. ‘t Goylaan blijft wel toegankelijk voor voetgangers, fietsers, hulpdiensten en het openbaar vervoer. 

Het asfalt van ‘t Goylaan moet op verschillende plekken worden weggehaald en opnieuw worden aangebracht. Om het autoverkeer doordeweeks te ontzien, is er voor gekozen de werkzaamheden te bundelen in één weekend in de vakantie. Tijdens dit weekend wordt er dag en nacht doorgewerkt.

Omwonenden moeten volgens de gemeente rekening houden met enige geluidsoverlast. Tussen 19:00 en 22:00 wordt het asfalt namelijk gefreesd.

Omleiding

Bestemmingsverkeer kan vanaf de kruising Socrateslaan-Jutfaseweg via ’t Goylaan tot aan de Julianaweg de buurt inrijden. Het gedeelte van ’t Goylaan vanaf Constant Erzeijstraat/Hooft Graaflandstraat tot aan ’t Goyplein is geheel afgesloten voor autoverkeer.

Voor automobilisten is Hoograven Noord vanaf ’t Goylaan bereikbaar via de Julianaweg en de Verlengde Hoogravenseweg. Daarnaast kunnen automobilisten Hoograven noord aan de noordzijde via de wijk Tolsteeg in– en uitrijden.  Voor autoverkeer is Hoograven zuid bereikbaar via de Snoekstraat, de Julianaweg en de Verlengde Hoogravenseweg

Ook is het Liesboschpad tijdens de weekendafsluiting tijdelijk open voor autoverkeer vanuit Hoograven zuid. Verkeer kan dan via de Ringwade, Liesboschbrug, Winthontlaan, Mauritiuslaan naar de Europalaan rijden.

‘t Goyplein

Ook het asfalt op ‘t Goyplein is aan vervanging toe. Na het weekendwerk wordt er in 4 aansluitende avonden en nachten van 19.00 uur tot 6.00 uur gewerkt aan ’t Goyplein. Het nachtwerk zorgt voor geluidsoverlast.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).