Gemeente doet onderzoek naar reistypes in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Gemeente doet onderzoek naar reistypes in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Gemeente doet onderzoek naar reistypes in Utrecht

Gemeente doet onderzoek naar reistypes in Utrecht

Rij jij graag in je auto of ben je tevreden met je stalen ros? Dat onderzoekt de gemeente Utrecht in februari en maart. In het onderzoek wordt je favoriete vervoersmiddel gekoppeld aan een bepaald reistype.

Er zijn acht profielen die min of meer aansluiten bij iemands voorkeur. Van autofreak tot bewust autoloze. In de test is de mogelijkheid opgenomen om met ideeën te komen met betrekking tot de bereikbaarheid van de stad.

De resultaten van de test gebruikt Utrecht om de communicatie en het gesprek over reizen in en naar Utrecht, beter aan te laten sluiten per type reiziger. Gemeente Utrecht gaat de test vanaf maart ook bij specifieke projecten in de wijk gebruiken en bij de projecten woon-werkverkeer.

Doe de test www.reisstijltest.nl

6 Reacties

Reageren
 1. criti cus

  Hokjesgeest….

 2. Marina Muilwijk

  Wat een vreemd resultaat kreeg ik. Ik vulde in dat ik geen auto rijd, staat er bij mijn resultaat “je zou wel vaker met de auto willen”. En over “milieukwesties” had ik toch echt iets anders ingevuld dan in het resultaat stond.

  Maar goed, ik heb geen test nodig om te weten wat voor type ik ben. Ik hoop dat de gemeente iets kan met mijn antwoorden en suggesties.

 3. karel walet

  Vreemd resultaat hoor! Zeg dat ik naar een auto verlang! Hou eens op! Qbuzz is al erg genoeg;geef ons eerst onze West-Oost verbindingen terug via de Leidseveertunnel aub;dank!

 4. Teun

  Vreemd resultaat:
  -ik zei dat ik niet van lopen hou om op mijn bestemming te komen, krijg ik als stijl dat ik graag fiets en loop om op bestemming te komen ….:{

 5. hvdwerf

  Ik mis de mogelijkheid in de test, om aan te geven dat men in een milieu vriendelijke(hybride of elektrische) auto rijdt.

 6. hvdwerf

  Ik mis de mogelijkheid in de test, om aan te geven dat men in een milieu vriendelijke(hybride of elektrische) auto rijdt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).