Utrechter zwaargewond bij schietpartij in Kanaleneiland | De Utrechtse Internet Courant Utrechter zwaargewond bij schietpartij in Kanaleneiland | De Utrechtse Internet Courant

Utrechter zwaargewond bij schietpartij in Kanaleneiland

Utrechter zwaargewond bij schietpartij in Kanaleneiland
Een 39-jarige Utrechter is zwaargewond geraakt bij een schietpartij op de Rooseveltlaan in Utrecht. Hij werd meerdere keren beschoten toen hij zijn woning binnen wilde gaan.

Een 39-jarige Utrechter is zwaargewond geraakt bij een schietpartij op de Rooseveltlaan in Utrecht. Hij werd meerdere keren beschoten toen hij zijn woning binnen wilde gaan.

Rond 23.30 uur kreeg de politie een melding over een schietincident op de Rooseveltlaan in Kanaleneiland. Agenten troffen in een woning een man aan met schotwonden. Hij was bij kennis en verklaarde dat een onbekende persoon op hem had geschoten toen hij zijn woning binnen wilde gaan.

Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis. Een getuige verklaarde dat de schutter plotseling vanuit het niets was verschenen en het vuur had geopend.

De Forensische Opsporing stelde sporen veilig en de recherche doet onderzoek. Wat de aanleiding was voor het schietincident is nog niet bekend.

5 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  De aanleiding ? Wie het weet mag het zeggen, maar ik denk dat het wel weer wat met drugs te maken zal hebben. Je zal er maar wonen, in zo’n wijk waar regelmatig de kogels om je oren vliegen.

  Het zou fijn zijn als de gemeenteraad hier eens wat aandacht voor zou hebben; in plaats van regenboogzebra’s, de Ronde van Spanje of lidmaatschap van de AmCham.

 2. trebor

  Ha lombokker. ik denk dat onze burgemeester hier wekelijks overleg over pleegt.maar het verrotte is dat er in Den Haag teveel knuffel partijen zijn die niet snappen dat we in snel tempo afglijden naar een samenleving waar dit steeds vaker als vanzelfsprekend word bestempeld ,een teken des tijds.maar er is een party die groeiende is maandelijks 2 zetels erbij.misschien zet dat de pamper partijen weer wat op scherp

 3. Anlies

  wooo Trebor, wat is de naam van deze party die met 2 zetels per maand groeit!! 50 zetels per jaar erbij, dat is niet mis!!! Dat zal de knuffelpartijen leren inderdaad! Over 10 jaar minimaal 500 zetels! Cool!

 4. Don

  Is dit niet zo’n krachtwijk waar destijds zoveel in geïnvesteerd is nou prima resultaat zo te zien.

 5. Yoshua

  Anlies,

  Twee zetels per maand zijn 50 zetels per jaar?
  Heb ik gemist dat een jaar 25 maanden kent en niet zoals vroeger 12 maanden.
  Ik maar denken dat de tijd voorbij vliegt terwijl dat helemaal niet zo is 🙂

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).