Gezochte auto teruggevonden, maar op hele andere plek dan waar massaal gezocht werd Gezochte auto teruggevonden, maar op hele andere plek dan waar massaal gezocht werd

Gezochte auto teruggevonden, maar op hele andere plek dan waar massaal gezocht werd

Gezochte auto teruggevonden, maar op hele andere plek dan waar massaal gezocht werd
Archieffoto P+R Utrecht Science Park
De zoektocht naar de ‘vermiste’ auto van een man uit Rosmalen is over. De auto werd gevonden door een verslaggever van RTV Utrecht. Niet aan de zuidkant van Utrecht, waar de man dacht geparkeerd te hebben. Maar in een garage op het Utrecht Science Park.

De zoektocht naar de ‘vermiste’ auto van een man uit Rosmalen is over. De auto werd gevonden door een verslaggever van RTV Utrecht. Niet aan de zuidkant van Utrecht, waar de man dacht geparkeerd te hebben. Maar in een garage op het Utrecht Science Park.

De man uit Rosmalen parkeerde op 18 april zijn auto ergens in Utrecht of omgeving, sindsdien was de wagen niet meer gezien. Na het parkeren vertrok de man op de fiets, die hij in zijn auto mee had, naar het centrum van Utrecht voor een afspraak. Hij was echter vergeten waar hij zijn auto had geparkeerd. Het geheugen van de man zou de laatste tijd achteruitgaan, zo liet familie weten.

Er werd dagenlang gezocht en de familie deed een oproep via de media. Er kwam een online plattegrond waarop te zien was maar men al gezocht had. De man dacht zelf dat hij ergens in het zuiden van de gemeente, of in het noorden van Nieuwegein ‘op een klein parkeerplaatsje met ongeveer 8 auto’s, in het groen’ had geparkeerd. Dat blijkt dus niet te kloppen. Een verslaggever van RTV Utrecht zag de auto staan in de parkeergarage op het Utrecht Science Park. EditieNL weet te vertellen wat de parkeerkosten zijn; 84 euro.

9 Reacties

Reageren
 1. Scherpschutter

  Fijn dat de heilige koe van de goede man gevonden is! We weten allemaal hoe belangrijk een auto voor de mens is. Onmisbaar!

  En nu nooit meer fietsen. 😉

 2. Diederik

  Kleine parkeerplaats met 8 auto’s in het groen….

 3. Herman

  Hopelijk weet de familie de man zover te krijgen dat hij ,in rijbewijs inlevert.
  Als je niet weet waar je je auto hebt achtergelaten en de beschrijving van de mogelijke locatie zo extreem afwijkt lijkt verder deelnemen aan hef verkeer niet verstandig.

 4. Lombokker

  @Herman
  Dementie is een merkwaardig fenomeen; het is niet zo dat je meteen niets meer kunt. In het begin zijn er vooral problemen met het kortetermijngeheugen, maar is men nog prima in staat om zelfstandig allerlei dagelijkse handelingen zoals koken, boodschappen en autorijden te doen. Het is ook moeilijk te voorspellen welke functies achteruit gaan, en op welke termijn dat gebeurt.

 5. Rien

  @Herman: helemaal mee eens.

  @ scherpschutter: kan je ooit ‘es normaal reageren?

 6. Oranje mannetje

  Shit nou ben ik ben mijn auto kwijt het was een wit busje🤔

 7. Koel Hoofd

  @Herman
  Als je over de uithof fietst, dan is het er inderdaad groen met paar auto’s…

  Het gros van de mensen krijgt vanzelf een keer te maken met ouders die bejaard worden. Eens kijken hoe die zure reaguurders van nu dan reageren.

 8. FB59

  @Herman en Lombokker: Wat een onbegrijpelijke reactie van jullie. Als je iets vergeet moet je je rijbewijs inleveren ergo je bent dement. De eerste beste keer dat jullie in de supermarkt denken wat je nog meer moest meenemen, krijgen jullie ook een WMO-gesprek of een case-manager.Kijk eens op de site van Alzheimer. G.O.E.D. Geruststellen, Oogcontact, Even meedenken en Dank je wel.

 9. de Roeptoeter

  Ik ben ook weleens vergeten waar ik mijn auto had neergezet. Vooral in een onbekende stad is dat lastig.

  Tegenwoordig heb je apps waar je kan registeren waar je je auto hebt neergezet, dat lijkt me voor deze man (en andere mensen) een prima oplossing. Hoe oud je ook bent.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).