Groep minderjarigen zorgt al tijden voor overlast in De Meern Groep minderjarigen zorgt al tijden voor overlast in De Meern

Groep minderjarigen zorgt al tijden voor overlast in De Meern

Groep minderjarigen zorgt al tijden voor overlast in De Meern
Een groep minderjarige jongeren heeft zich volgens de politie de afgelopen maanden flink misdragen in De Meern. Er is bijvoorbeeld tegen rijdende auto’s getrapt en ook zijn ramen van huizen bekogeld.

Een groep minderjarige jongeren heeft zich volgens de politie de afgelopen maanden flink misdragen in De Meern. Er is bijvoorbeeld tegen rijdende auto’s getrapt en ook zijn ramen van huizen bekogeld.

De afgelopen weken heeft de politie van De Meern onderzoek gedaan naar een aantal geweldplegingen en vernielingen. Een groep minderjarige jongeren zou hiervoor verantwoordelijk zijn. Er zijn al meerdere verdachten gearresteerd en het onderzoek loopt nog.

“Uit informatie werd duidelijk dat jongeren uit deze groep onder andere betrokken zijn geweest bij het plegen van vernielingen. Met kiezelstenen werden bijvoorbeeld rijdende auto’s of ruiten van woningen bekogeld. Verder werd tegen passerende auto’s getrapt”, aldus de politie.

De meeste incidenten vonden plaats in De Meern. De politie is nu op zoek naar mensen die de afgelopen maanden slachtoffer of getuige zijn geweest van vergelijkbare voorvallen.

5 Reacties

Reageren
 1. MJPD

  De gemeentepartij die met een goed plan komt om deze “roedels” adequaat aan te pakken en het ook durft te benoemen heeft mijn stem.

 2. Hetty

  MJPD, U heeft groot gelijk. Het kan toch niet zo zijn, dat deze roedels maanden lang ongestoord hun gang kunnen gaan. Het kan zijn, dat het dan van kwaad tot erger gaat. Ze zijn minderjarig, maar moeten gewoon gestraft worden. Laat anders hun ouders voor de kosten van de schade opdraaien.

 3. Gerrit

  Liep deze week rond de veilinghaven waarbij ook een groep van 4 jongens met stenen gooiden. Volgens mij voornamelijk in het water maar hoorde ook dat het wat raakte. Zou een schip kunnen zijn. Zouden minderjarigen geweest kunnen zijn. Ze waren luidruchtig.

 4. Massegast

  @MJPD — U vraagt om een partij die het gaat benoemen. Dat zal niet gebeuren. De ‘lieve vrede’ mag nl. geen geweld worden aangedaan. Dat is de vigerende politieke lijn in Utrecht en NL. O, o, wat is men bang.

 5. Esrin W.

  @Hetty: geloof het maar gerust, het is wél zo. Als je al die ach en jee reacties ziet op de steekpartij in het Griftpark verbaas je je bijna over de naiviteit van mensen anno nu. Na 22.00 is het structureel een komen en gaan van vage types op scootertjes die van A naar B scheuren en allerlei ander divers pluimage die er hele andere dingen doen dan alleen maar rondhangen. Na de aanhoudende stroom berichten over mishandeling en berovingen in het Griftpark is het ONbegrijpelijk dat zoiets bij een wijkteam/wijkagent niet in beeld is en dat er gesurveilleerd wordt. De kans om in het Griftpark tegen een agent aan te lopen is net zo groot als die om de Lotto te winnen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).