Foto's: Groot feest in Park Lepelenburg voor de Oranje Leeuwinnen - De Utrechtse Internet Courant Foto's: Groot feest in Park Lepelenburg voor de Oranje Leeuwinnen - De Utrechtse Internet Courant

Foto’s: Groot feest in Park Lepelenburg voor de Oranje Leeuwinnen

Foto’s: Groot feest in Park Lepelenburg voor de Oranje Leeuwinnen
De Oranje Leeuwinnen zijn op mooie wijze gehuldigd in een vol Park Lepelenburg. DUIC was aanwezig en maakte de volgende foto’s en filmpjes. Geniet nog een keer van een groot feest in de stad.

De Oranje Leeuwinnen zijn op mooie wijze gehuldigd in een vol Park Lepelenburg. DUIC was aanwezig en maakte de volgende foto’s en filmpjes. Geniet nog een keer van een groot feest in de stad.

Foto’s DUIC

Videoverslag

Huldiging Oranje op Park Lepelenburg

Videoverslag

Huldiging Oranje op Park Lepelenburg

Fotoverslag

5 Reacties

Reageren
 1. Utrechter

  Mooie serie van een prachtig feest om een fantastische prestatie te vieren. We mogen trots zijn op deze dames en op ons mooie stadsie!

 2. M. uit O.

  “Utrechter
  7/8/2017 – 11:35

  Op de radio is de gemeente zich bij monde van burgemeester Van Zanen al aan het indekken voor als het een chaos wordt. En die kans is levensgroot. Zoals zo vaak het geval is heeft de gemeente weer eens niet goed nagedacht. Laten we hopen dat het allemaal goed afloopt.”

  En wat is er slecht nagedacht en wat was het een enorme chaos…

  Lekker typisch Utrechts: Eerst de zwartkijker uithangen en vervolgens als blijkt dat er niks aan de hand is, er de mooie sier mee maken.

 3. Utrechter

  @M. uit O.
  Scherp gezien. Ik moest even zoeken naar waar je de bovenstaande tekst vandaan hebt gehaald, maar dat was toch echt van een andere ‘Utrechter’ dan ik! Ik moet dan toch mijn naam aanpassen hier om verwarring te voorkomen 🙂

  Met de pessimistische Utrechter ben ik het ook niet eens: de gemeente kan prima inschatting hiervan maken, net zoals bij Koningsdag.

 4. Gerard vd Vecht

  Waar waren al die fans toen Fc Utrecht trainer Mark Verkuyl van het damesteam ontsloeg en Fc Utrecht het dames elftal de nek omdraaide.
  Het dames team mocht niet eens in Galgenwaard spelen en op Zoudenbalch heb ik vrijwel nooit iemand gezien als het dames team speelde.
  De Gemeente heeft na de aftrap van de eerste wedstrijd(Annie Brouwer) ook nooit meer een poot uitgestoken.
  Nu doet iedereen of ze allemaal fan zijn van dames voetbal.

  Gerard vd Vecht.

 5. Berrie Wijnsteker

  Troost je Gerard: mij kan dat hele vrouwenvoetbal nog even weinig interesseren als toen!

  En dat gezeur allemaal weer: bij 0 interesse is het niet goed, en bij een vol lepelenburg is het nóg niet goed. Het vrouwenvoetbal heeft zich door een nare periode van lege stadions en 0 salaris heen geworsteld, net zoals elke sport ooit heeft moeten doen (en de meeste nog steeds doen). Sport is in de basis een hobby, en als er genoeg kijkers zijn is er genoeg commerciële waarde, en dan wordt het misschien je baan. Dames, geniet ervan als dat lukt.

  Als alle cricketers in Nederland morgen gaan zeveren dat er nooit een hond naar hun wedstrijden komt kijken gaan we ook niet spontaan allemaal live cricket kijken op zondagmiddag.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).