Grote controle in Ondiep met politie, douane en belastingdienst | De Utrechtse Internet Courant Grote controle in Ondiep met politie, douane en belastingdienst | De Utrechtse Internet Courant

Grote controle in Ondiep met politie, douane en belastingdienst

Grote controle in Ondiep met politie, douane en belastingdienst
Foto: DUIC
Er is dinsdagmiddag een grote politiecontrole in de Utrechtse wijk Ondiep. Op een parkeerplaats aan de Nijenoord worden veel voertuigen en de bestuurders gecontroleerd.

Er is dinsdagmiddag een grote politiecontrole in de Utrechtse wijk Ondiep. Op een parkeerplaats aan de Nijenoord worden veel voertuigen en de bestuurders gecontroleerd.

Bij de controle zijn naast de politie ook de belastingdienst, douane en marechaussee aanwezig.

8 Reacties

Reageren
 1. Steve

  Ze kunnen dit beter ”s avonds doen.
  Hou daar gelijk een snelheidscontrole.
  De Ahornstraat is een racebaan.
  Snelheden tot 100km per uur zijn niks.
  En dan hard afremmen voor de bocht van de Acaciastraat.
  Pluk de rotte appels er maar uit.

 2. Willem

  He steve, dan doet de kit eens wat is het weer niet goed en moeten ze van jou daar ‘s avonds gaat staan en ook op snelheid gaan controleren. Vermoeiend man!

 3. [email protected]

  Eindelijk dan eens weer een totale controle, zelfs Poolse handhavers, super goed hoor, nu nog op iedere straat camera’s dan weet je zeker dat je het onder controle hebt in Utrecht.

 4. commencal

  @willem: Dit is niet vermoeiend van Steve. Hij heeft groot gelijk. Ik was al heel blij met deze actie van vandaag, maar kom komende zomer maar eens op de roode brug kijken. Elke avond de GTI’tjes en de AMG’s met 80 over de loevenhoutsedijk en dan inderdaad op de omloop nog even doortrekken naar 100+.

  Als je bij de Roode Brug wil oversteken naar de jagerskade moet je dat rennend doen, want als er één de hoek om komt op het verkeerde moment ben je doei..

  Ik houd ook van racen, en tóch ben ik voorstander van 1 grote 30km/h zone in heel Utrecht. Pure noodzaak. Laatst haalde een Polootje op de koekoekstraat (fietsstraat!) me in. Hoog in toeren en reed al in zijn 3 of 4, dus dat is dan ook minstens 80 km/h. En dit was overdag!

  Heb je ooit op de Brailledreef overgestoken met de fiets? Daar kunnen ze de verkeerslichten beter weghalen (dat bedoel ik niet cynisch), zodat fietsers 100% opletten. Daar is het zo ongeveer 50/50 in de avonduren; de helft rijdt door rood. Ok, beetje gechargeerd, maar je moet voor de gein eens een kwartiertje daar gaan tellen…

  Het zou ook wel helpen als men een keer de fiets pakt voor die 200 meter naar de supermarkt, maar goed, dat is weer een heel ander verhaal..

 5. Rietje

  Tja Willem. Steve is wellicht meer geinteresseerd in de veiligheid in zijn buurt dan in de centen van de belastingdienst. Is niet zo gek he ?!

 6. Lachende Frans

  Hoe is het nu afgelopen?

 7. bee

  wat waren de resultaten nou van dit gebeuren?

 8. Joost

  Mee eens dat er heel veel aso’s in Utrecht rondrijden.
  De hele dag flaneren met dikke auto’s waar niemand gecharmeerd van is behalve de bestuurders zelf. Sterker nog, iedereen irriteert zich eraan.

  Niks om handen en rondcrossen door de stad. Nog wat ballonnetjes en patronen erbij en het feestje is compleet.

  Het feit dat bijvoorbeeld de Amsterdamse Straatweg zo gevaarlijk is komt grotendeels door het type weggebruikers en rondhangend publiek.

  Een soortgelijke verkeerssituatie heb je op de Biltstraat: een relatief smalle autorijbaan, van 2 kanten veel fietsers op de fietspaden en heel veel winkels en bewoners in de straat.
  Daar gaat het wel goed, waarom…omdat mensen daar fatsoen hebben en op elkaar letten zonder geïrriteerd te zijn.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).