Grote vechtpartij in Overvecht: politie neemt vuurwapen in beslag | De Utrechtse Internet Courant Grote vechtpartij in Overvecht: politie neemt vuurwapen in beslag | De Utrechtse Internet Courant

Grote vechtpartij in Overvecht: politie neemt vuurwapen in beslag

Grote vechtpartij in Overvecht: politie neemt vuurwapen in beslag
Archiefbeeld
In de Utrechtse wijk Overvecht heeft zondagavond een flinke vechtpartij plaatsgevonden. Ruim twintig personen raakten slaags met elkaar. De politie kwam in actie waarbij ook een vuurwapen in beslag is genomen.

In de Utrechtse wijk Overvecht heeft zondagavond een flinke vechtpartij plaatsgevonden. Ruim twintig personen raakten slaags met elkaar. De politie kwam in actie waarbij ook een vuurwapen in beslag is genomen.

Tientallen mensen waren zondagavond aanwezig op de Oranjerivierdreef in Overvecht. Een conflict liep daar uit op een grote vechtpartij. Ongeveer twintig mensen zouden slaags met elkaar zijn geraakt.

Er vielen enkele rake klappen en verschillende agenten moesten in actie komen om de boel te sussen. De straat werd tijdelijk afgezet om de orde en rust te herstellen. De politie heeft ook een vuurwapen in beslag genomen. Volgens diverse media zou iemand hebben geprobeerd het wapen te verstoppen in de bosjes, hij is gearresteerd.

Het is niet bekend wat de aanleiding was voor de vechtpartij.

9 Reacties

Reageren
 1. Wim Vreeswijk

  Jammer dat niet bekend is wat de aanleiding voor deze massale vechtpartij was en het voor iedere lezer ongewis blijft. Ik denk dat deze massale vechtpartij echt wel een reden of oorzaak heeft.

 2. Yoshua

  @Wim Vreeswijk,

  Denk je echt dat er een reden of oorzaak is voor deze massale vechtpartij.
  Ik denk dat er juist nooit een reden voor is om geweld te gebruiken.

 3. waldorff

  @Wim. Ik weet het: Bart-Jan was vergeten de bibliotheekboeken van Jan-Pieter vergeten te verlengen. Nee, maar serieus-wat doet dat er nou toe?

 4. Piet

  Yoshua, je verwart ‘reden of oorzaak’ met een (goed) excuus. Ik ben ook wel benieuwd naar de reden of oorzaak. Zal wel aso-/apenrots-gedrag of drugs zijn…

 5. Robertjc

  Soms steekt het oude ‘ledigheid is des duivels oorkussen’ ineens weer de kop op.

 6. Lombokker

  @Win Vreeswijk
  Het zullen wel weer allemaal verwarde mannen zijn geweest.
  En de oorzaak was ongetwijfeld iets heel onbenulligs.

 7. Bernhard

  Tientallen toeschouwers maar de aanleiding blijft in het ongewisse. Tekenend.

 8. Koel Hoofd

  Dankzij open grenzen en het gemak van wereldwijd online kunnen bestellen zullen er alleen maar meer wapens Nederland inkomen, en dus ook meer gekken die het kunnen gaan gebruiken tijdens een ‘meningsverschil’…

 9. Esrin W.

  Zonde van al het geld wat er in dat gebied is gepompt om de Berberhof krampachtig van niets tot iets te maken. Veel is er niet veranderd in al die jaren.
  Het was vroeger al een zooitje daar en dat is eigenlijk altijd zo gebleven.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).