Grote verkeerscontrole bij Briljantlaan in Utrecht Grote verkeerscontrole bij Briljantlaan in Utrecht

Grote verkeerscontrole bij Briljantlaan in Utrecht

Grote verkeerscontrole bij Briljantlaan in Utrecht
De politie houdt woensdagmiddag een grote verkeerscontrole aan de Briljantlaan in Utrecht. Automobilisten worden aan de kant gezet en er wordt gekeken of er bijvoorbeeld gebreken zijn aan het voertuig of dat de bestuurder gedronken heeft.

De politie houdt woensdagmiddag een grote verkeerscontrole aan de Briljantlaan in Utrecht. Automobilisten worden aan de kant gezet en er wordt gekeken of er bijvoorbeeld gebreken zijn aan het voertuig of dat de bestuurder gedronken heeft.

Bij de actie zijn onder meer de politie, handhaving en de douane betrokken. Een woordvoerder van de politie spreekt van een ‘grote algemene verkeerscontrole’. Automobilisten worden bij de Briljantlaan ter hoogte van Rotsoord aan de kant gezet.

Of er al bekeuringen zijn uitgeschreven is niet bekend. Ook is onduidelijk tot hoe laat de controle duurt.

9 Reacties

Reageren
 1. Hans

  scoren, scoren, scoren………en inbrekers pakken dan ?

 2. JdV

  @hans: bent u nou helemaal betoeterd? Dan moeten die agenten de veilige warme auto uit en mochten ze bij toeval een inbreker vinden dan rent die weg en moeten ze daar achter aan gaan rennen.
  Gewoon auto’s aanhouden en bonnen schrijven. Busje erbij met koffieapparaat, beetje ouwehoeren met zijn allen en op tijd weer thuis aan tafel. Het moet niet op echt werken gaan lijken toch?

 3. Lachgas

  Makkelijke doelgroep. Nu ook eens een fietserscontrole. Geen handuitsteken, slechte remmen, geen bel, geen verlichting, door roodrijden, aan de verkeerde kant van de weg.
  Valt een hoop te innen aan €’s.

 4. Jeroen

  @hans

  Ik heb toch echt liever een inbreker in huis dan dat mijn kinderen worden doodgereden door een alcomobilist die met kapotte remmen te hard rijdt…

 5. Realist

  @Hans. De bevolking groeit zo hard dat niet alles even snel meer opgelost kan worden en aangezien jij een absolute voorstander bent van de huidige bevolkingsgroei is wat meer begrip op zijn plaats.

 6. Hans

  @ Hans

  Deze actie maakt deel uit van de handhaving waar veel reaguurdertjes dikwijls om vragen. Flauw van deze naamgenoot om dat ‘scoren’ te noemen. Inbraken aanpakken via preventie en opsporing gaat intussen ook gewoon door.

 7. Geenstijl@Utrecht

  Aaaa ondermijning, wie is er anno 2022 niet groot mee geworden als hardwerkende ondernemer.
  Alleen jammer dat de overheid niet zichzelf onder een vergrootglas legt.

 8. Koel Hoofd

  @Jeroen
  “mijn kinderen worden doodgereden door een alcomobilist die met kapotte remmen te hard rijdt”
  Je bedoelt hier zeker een dronken eBiker die overal in de stad schade maken aan geparkeerde auto’s?
  Want alleen hopeloos suicidale chauffeurs rijden in een auto waarvan de remmen kapot zijn. Een auto met kapotte remmen geeft namelijk al binnen 50m na het verlaten van de parkeerplek schade, met een kapotte efiets kan je de hele stad door crossen voordat het fout gaat…

 9. Utrechtsch

  Mijn kantoor is gevestigd naast de briljantlaan. Dit zag er uit als een keurig georchestreerde controle.

  @Geenstijl

  Wat heeft dit te maken met ondermijning?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).