Grote zoektocht naar deze auto; wie heeft dit voertuig gezien in of rond Utrecht? Grote zoektocht naar deze auto; wie heeft dit voertuig gezien in of rond Utrecht?

Grote zoektocht naar deze auto; wie heeft dit voertuig gezien in of rond Utrecht?

Grote zoektocht naar deze auto; wie heeft dit voertuig gezien in of rond Utrecht?
Er is een flinke zoektocht bezig in en rond Utrecht naar deze witte Nissan Evalia. Een man uit Rosmalen heeft de wagen op 18 april geparkeerd, maar weet niet meer precies waar. De familie van de man heeft een oproep geplaatst op Facebook, die veel gedeeld wordt. Er is een kaart aangemaakt waarop te zien is waar al gezocht is.

Er is een flinke zoektocht bezig in en rond Utrecht naar deze witte Nissan Evalia. Een man uit Rosmalen heeft de wagen op 18 april geparkeerd, maar weet niet meer precies waar. De familie van de man heeft een oproep geplaatst op Facebook, die veel gedeeld wordt. Er is een kaart aangemaakt waarop te zien is waar al gezocht is.

Update: de auto is weer gevonden

Op donderdagochtend 18 april rond 09.30 uur is de auto geparkeerd, en sindsdien niet meer gezien. Na het parkeren vertrok de man op de fiets, die hij in zijn auto mee had, naar het centrum van Utrecht voor een afspraak.

In de oproep op Facebook staat: “Zijn geheugen gaat achteruit en hij kon zich na de afspraak niet meer herinneren waar hij hem geparkeerd heeft. We hebben inmiddels meerdere dagen gezocht maar hem nog niet kunnen vinden.”

De man had een afspraak bij de Nicolaas Beetsstraat in de binnenstad en toen ongeveer zeven kilometer gefietst. Het vermoeden bestond dat de auto ergens in het zuiden van Utrecht of noorden van Nieuwegein is geparkeerd. “Hij kwam uit Den Bosch en vermoed dat hij hem ergens in de buurt van de A12 geparkeerd heeft, waarschijnlijk op een klein parkeerplaatsje met ongeveer 8 auto’s, in het groen, wellicht in de buurt van een kanaal.” Op deze plekken is echter ook al flink gezocht, het zoekgebied breidt zich daarom uit.

De familie doet een oproep om uit te kijken naar de auto. Het gaat om een witte elektrische Nissan Evalia met kenteken S367VK. De paarse gebieden op onderstaande kaart zijn al onderzocht.

16 Reacties

Reageren
 1. Joes

  Ik snap de zoektoch, maar tegelijkertijd breng je mensen met snode plannen op verkeerde ideëen zo.

 2. Martijn

  Mocht mijnheer een gsm met internet en gmail account hebben gehad , dan kun je de afgelegde kilometers op google time line terug vinden.

 3. S

  @joes: want?

 4. W.

  Als hij 7km heeft gefietst dan zal hij daar afgaande op de gemiddelde snelheid ongeveer een half uur over hebben gedaan. Op deze pagina zou je dan het potentiële zoekgebied kunnen zien, wat flink is:
  https://app.traveltime.com/search/0-lat=52.08479&0-lng=5.11662&0-title=Nicolaas%20Beetsstraat%2C%20Hooch%20Boulandt%2C%20Utrecht%2C%20Netherlands%2C%203511%20HG%2C%20Netherlands&0-mode=cycling-ferry

  Veel elektrische auto’s zijn op afstand uit te lezen met een app. Voelt als een open deur, maar je weet maar nooit: is deze wel eens geprobeerd? Dit model zou in theorie benaderbaar moeten zijn door middel van de NissanConnect EV app.

 5. Peter

  Doe iets met je leven Joes, zoek die bus.

 6. Koel Hoofd

  Een 70 jarige bejaarde doet exact wat Lot wil, parkeren buiten de stad en die 7km verder te gaan fietsen, en kan vervolgens zijn vehikel niet meer terugvinden.
  Conclusie: krankzinnig hoge parkeertarieven werken prima om Utrechtse voorzieningen onbereikbaar te maken.

  En nou niet meer klagen over gebrek aan docenten, politieagenten of zorgverleners voor Utrecht want dat heeft te maken met het linkse autowerendbeleid, niet met gebrek aan personeel.

  @Martijn
  Die man is 70, wat denk je zelf?

 7. Wim

  @ Martijn
  Big brother Google is watching you

 8. Dirk

  “Klein parkeerplaatsje met ongeveer 8 auto’s, in het groen, wellicht in de buurt van een kanaal.”

  Kenners denken dan aan de platgewalste ex-afwerkplek langs het Merwedekanaal.
  Volgens de kaart is er nog niet gezocht. Wellicht de moeite om daar eens langs te gaan in de buurt van Karma Kebab!

 9. Pee

  Is die auto niet toevallig gestolen.?

 10. Zeventiger

  @koel hoofd: wat is dit nou weer voor belachelijke opmerking?! Alsof 70 jarigen geen gsm met internet of een gmail account hebben?! We zijn niet allemaal blijven steken in 1980 hoor!

 11. HenQie

  DUIC, waarom niet even de facebook link erbij? Wellicht dat bij plaatsen al de gouden tip is gegeven. Wel treurig dat dit gebeurt. Ik heb ook boomerouders van die leeftijd en die raken al in paniek als je ze zelfstandig vanuit hun dorp het OV instuurt, laat staan dat je ze parkeerapps moet laten gebruiken.. Grote steden, niet alleen deze, creëeren nu eenmaal onbereikbaarheidsvacuum om de eigen dogmas streng te handhaven, helaas.

  @Dirk Kenners die daar wonen weten ook dat dit is al tijden geblokkeerd met grote keien. De hoek bij de kanaalweg langs het Merwedekanaal is idd niet ingetekend, zou ik zeker meenemen. Ik fiets even een rondje en hou het in de gaten.

 12. Josefien

  @koelhoofd: alle mensen van 70 zijn bejaard en dus niet slim genoeg om met smartphones e.d. om te gaan🧐! Hoop dat de auto snel gevonden wordt, het is een gezamenlijk project aan het worden!

 13. Joost

  @ Koel Hoofd 29/4/2024 – 12:22
  De afspraak van de beste man was op een steenworp naast Utrecht Centraal. Als hij mobiel genoeg was om 7km te fietsen, had hij ook prima de trein kunnen pakken, wat ook prima te doen is vanaf Rosmalen. Daarnaast zijn er P+R locaties als je toch nog tot de rand van de stad wilt komen met de auto en geen binnenstadtarieven wilt betalen. Utrecht is qua mobiliteit dik in orde. Auto apologeten moeten er alleen even aan wennen dat ze niet tot aan elke voordeur kunnen rijden. Niets mis mee.

 14. Dirk

  @ HenQie niet meer! er kan daar weer geparkeerd worden.

 15. JdV

  Auto is gevonden, stond in een parkeergarage. Verslaggever van RTVUtrecht is op speurtocht gegaan en heeft hem gevonden.

 16. Geenstijl@Utrecht.

  Hij staat in de parkeergarage van de Uithof.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).