Hachee van sjalot, rode kool en knolselderij levert De Keuken van Gastmaal brons op | De Utrechtse Internet Courant Hachee van sjalot, rode kool en knolselderij levert De Keuken van Gastmaal brons op | De Utrechtse Internet Courant

Hachee van sjalot, rode kool en knolselderij levert De Keuken van Gastmaal brons op

Hachee van sjalot, rode kool en knolselderij levert De Keuken van Gastmaal brons op

Een hachee van sjalot, rode kool en knolselderij leverde het Utrechtse restaurant De Keuken van Gastmaal in de Biltstraat een derde plaats op bij de wedstrijd het beste vegetarische gerecht van Nederland.

“SUPERBLIJ met de bronzen plak die wij hebben gekregen voor ons maal in de finale van ‘Het Beste Vegetarische Gerecht van Nederland’ van de Volkskrant en de Vegetariërsbond”, luidt het bericht op de facebookpagina van het restaurant.

Het gerecht waarmee chefkok Erik van De Keuken van Gastmaal de derde plaats veroverde, is nog enkele weken te verorberen in het restaurant.

Vegetarische restaurantweek

De wedstrijd is onderdeel van de Vegetarische Restaurantweek, die vandaag begon. Tot en met zondag kunnen belangstellenden in diverse restaurants vegetarisch dineren voor een aantrekkelijke prijs.

In Utrecht doen onder andere De Kleine Baron, MaS en Opium mee. Ook de Eetstee en Hemels in Amersfoort hebben een speciaal vegetarisch menu in de aanbieding.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).