Hans en Ton ontevreden over uitleg Aleid Wolfsen | De Utrechtse Internet Courant Hans en Ton ontevreden over uitleg Aleid Wolfsen | De Utrechtse Internet Courant

Hans en Ton ontevreden over uitleg Aleid Wolfsen

Hans en Ton ontevreden over uitleg Aleid Wolfsen

Het uit de wijk Terwijde in Leidsche Rijn weggepeste homostel Hans van Gemmert en Ton Daalhuizen hekelt de uitleg die burgemeester Aleid Wolfsen dinsdag gaf aan de gemeenteraad. Dat zeggen zij voor de camera van het ANP.

De gemeenteraad sprak dinsdag uitvoerig over de kwestie, waarbij Wolfsen samen met het Openbaar Ministerie (OM) en politie, de zogenoemde driehoek, verantwoording moest afleggen voor hun optreden tijdens de kwestie rond het homostel.

Volgens Wolfsen had de driehoek op vier punten “scherper” kunnen zijn. Fracties in de gemeenteraad gaven aan dat de burgemeester te weinig zichtbaar en niet daadkrachtig genoeg is. Wolfsen bood weliswaar excuses aan, maar reageerde vooral met dingen die hij wél goed gedaan heeft. Tot onvrede van Hans en Ton.

Op aandringen van de SP en Stadspartij Leefbaar Utrecht, die willen dat de burgemeester opstapt, wordt het debat volgende week voortgezet in de gemeenteraadsvergadering.

Hier de videoreportage van het ANP:

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).