Havana op het Oudkerkhof bijna verkocht aan Amsterdams Loetje | De Utrechtse Internet Courant Havana op het Oudkerkhof bijna verkocht aan Amsterdams Loetje | De Utrechtse Internet Courant

Havana op het Oudkerkhof bijna verkocht aan Amsterdams Loetje

Havana op het Oudkerkhof bijna verkocht aan Amsterdams Loetje
De Havana gaat sluiten. De uitgaansgelegenheid staat op het punt om verkocht te worden aan de Amsterdamse horecaketen ‘Loetje’. Dit bevestigen meerdere bronnen tegenover DUIC.

De Havana gaat sluiten. De uitgaansgelegenheid staat op het punt om verkocht te worden aan de Amsterdamse horecaketen ‘Loetje’. Dit bevestigen meerdere bronnen tegenover DUIC.

Havana bevestigt ook dat het in een vergevorderd stadium is over een overname, maar wil verder geen details kwijt over de deal. Het gerucht ging al wat langer rond dat de disco/restaurant wel eens verkocht zou kunnen gaan worden.

De exacte details over de verkoop en de nieuwe invulling van het Rijksmonument op het Oudkerkhof volgen waarschijnlijk in de loop van de week. Het succesvolle Loetje heeft al enige tijd geleden duidelijk gemaakt dat ze graag een vestiging in Utrecht willen beginnen. Recent was een pand aan de Biltstraat een optie, maar dat bleek bij nader inzien te klein.

Loetje wil op het Oudkerkof met een nieuw concept komen waarbij de nadruk op kreeft zal liggen.

In Noord-Holland heeft de populaire keten Loetje nu zeven vestigingen en de achtste opent binnenkort. Ze staan vooral bekend om hun uitstekende biefstuk. Hun credo luidt dan ook: ‘Geen Loetje is hetzelfde, maar de biefstuk smaakt overal gelijk!’

12 Reacties

Reageren
 1. Johnny Bangbus

  Zo jammer, ik heb hier verschrikkelijk veel meisjes versierd.

 2. Ladykiller86

  Ik sluit me aan bij Johnny! Ogen dicht en wijzen maar…. Jammer dit! Alle lof ook naar deurbeleid met de 90-10 regeling

 3. KoningChrisV

  Wat de heren hierboven zeggen klopt, jammer dat deze jachtplaats gaat sluiten..

 4. Ladykiller86

  Gonna miss you!

 5. Y

  Ahaha ongelofelijk 4de grootste stad bijna geen disco’s en dan krijg je nu nog kreeft. Sukkels

 6. Bert

  Deal is allang rond. Havana sluit de deuren na 28 maart. Personeel heeft het een paar weken terug al gehoord. Het wordt stil gehouden omdat men bang is dat het ten koste gaat van de inloop van het restaurant en dat men de boel voor die tijd al wil afbreken.

 7. Rob

  Leipe of Linke Loetje…. zo jammer dat Utrecht steeds meer een verzamelplaats wordt van enkel bedrijfsketens. Het maakt een stad anoniem en karakterloos. En dát is nou juist de reden om voor een bepaalde stad te kiezen als woonplaats…..

 8. Westland

  En in welke tent moeten we nu vanaf een uur of één op vrijdagnacht op Latin muziek dansen?

 9. Jiri

  De Havana zit ook in Den Haag. Precies dezelfde eigenaar en hetzelfde concept. Echter, 1 groot verschil. Daar is de tent bevolkt met negroïde mensen en latin-lovers. Hier in Utrecht is het zo blank en studentikoos als maar wat, met een man-vrouw verhouding van 20-80. Hoop mooie avonden gehad in Havana. Jammer dat deze zaak verdwijnt. Het is volgens mij namelijk een van de weinige tenten waarin vrouwen zich echt thuisvoelen en niet overspoelt worden door de haantjes. Hoe gek dat ook klinkt in Utrecht. Hoop op iets moois en nieuws in deze stijl terug te zien!

 10. johan

  wauw, een vleesrestaurant,.. daar hebben we er namelijk nog niet genoeg van in Utrecht…

 11. Jacques Épicure

  Veel goede kreeften gegeten in Utrecht lately neem ik aan, Johan? Dat komt je ook de strot uit na een tijdje he

 12. Ronald

  Racistisch deurbeleid kunnen we best missen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).