Huldiging Oranje leeuwinnen in Utrecht na winst bloedstollende EK-finale | De Utrechtse Internet Courant Huldiging Oranje leeuwinnen in Utrecht na winst bloedstollende EK-finale | De Utrechtse Internet Courant

Huldiging Oranje leeuwinnen in Utrecht na winst bloedstollende EK-finale

Huldiging Oranje leeuwinnen in Utrecht na winst bloedstollende EK-finale
Het Nederlands dameselftal heeft het geflikt: Na een 4-2 zege op Denemarken zijn we Europees kampioen! Dit betekent ook dat de vrouwen morgen in Utrecht worden gehuldigd.

Het Nederlands dameselftal heeft het geflikt: Na een 4-2 zege op Denemarken zijn we Europees kampioen! Dit betekent ook dat de vrouwen morgen in Utrecht worden gehuldigd.

De huldiging vindt plaats in Park Lepelenburg en duurt van 18.00 uur tot ongeveer 20.30 uur. Er is in het park plaats voor 12.000 bezoekers.

Iedereen die het terrein wil betreden moet eerst door beveiligingspoortjes om gecontroleerd te worden. De gemeente Utrecht roept bezoekers op zo min mogelijk spullen mee het terrein op te nemen zodat iedereen zo soepel mogelijk kan doorlopen.

Volgens burgemeester Jan van Zanen heeft de KNVB gekozen voor Utrecht als locatie voor de huldiging vanwege de centrale ligging van de stad, de gunstige ligging ten opzichte van de KNVB campus en de prachtige start van het toernooi op 16 juli.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. Bert Bastiaan

  Lekker verstandig! Een terrein waar 10 tot 12 duizend mensen op kunnen. Dat is vragen om problemen. 3 miljoen mensen kijken naar de finale, dan kan je op je vingers na tellen dat er veel meer mesen op af gaan komen.

 2. Joris Louwes

  En Ronald Waterreus wordt vooraf met pek en veren door de grachten getrokken

 3. opa

  En wat als er 100.000 personen afkomen op deze inhuldigingsplek? Wat gebeurt er met de overige 88.000 die niet naar binnen kunnen op het Lepelenburg?
  Wat een enorm onlogische en gevaarlijke locatie heeft men uitgezocht!
  Dit soort toelopen kan men in Utrecht niet aan; Utrecht ontbeert een groot veilig plein waar dit soort evenementen kunnen plaatsvinden.
  Eventueel het Berlijnplein ware beter geweest!

 4. wer

  in de Galgenwaard was slimmer geweest…

 5. Oranje

  Ik vind het ook link zakie,,,lvolgens mij komen er veel meer dan 12 duizend
  Ps. Beppie komt ook met de kids

 6. Karla

  Blijkbaar wil de gemeente Utrecht en Jan van Zanen dat dit kwetsbare en monumentale park kapot wordt gemaakt. Wat is de geheime agenda, gemeente Utrecht? Waarom kon dit zo snel besloten worden zonder evenementenvergunning? Waarom juist Lepelenburg en niet een groter of bestraat terrein, zoals Vredenburg of Berlijnplein of Galgenwaard?
  Ik vind het heel erg verdacht…

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).