IJssalon Vorst verslaat ijssalon Roberto Gelato in ijssalontest van DUB | De Utrechtse Internet Courant IJssalon Vorst verslaat ijssalon Roberto Gelato in ijssalontest van DUB | De Utrechtse Internet Courant

IJssalon Vorst verslaat ijssalon Roberto Gelato in ijssalontest van DUB

IJssalon Vorst verslaat ijssalon Roberto Gelato in ijssalontest van DUB

Hoewel ijssalon Roberto Gelato internationaal geroemd is, scoorde de nieuwe ijssalon Vorst beter bij de ijssalontest van het universiteitsmedium DUB. Zij benoemden Rudolf Westerveld van Vorst tot ‘Koning IJS’.

Vorst wordt door DUB geroemd door de bijzondere en intense smaken van het ijs en door de gezellige sfeer: “Met kop en schouders stak hij er wat ons betreft bovenuit. IJsmaker Jan Rudolf Westerveld straalt passie en liefde uit voor zijn vak, maakt overheerlijk ijs en neemt echt de tijd voor klanten. Met 18 smaken, in wisselend assortiment, kun je hier elke dag wel iets nieuws komen proeven. De smaken zijn heel bijzonder (bijvoorbeeld citroen-salie) en bovenal intens.”

Westerveld vertelt aan DUB dat hij zijn ijs bereidt met biologische producten, veelal vanuit deze streek. “De biologische melk komt bijvoorbeeld van Boer Bert uit Woerden, en ook maak ik ijs met echte Utrechtse honing. Al het citrusfruit wat wordt gebruikt schil en snijd ik zelf. Ik ben een paar dagen per week bezig met ijs maken, voornamelijk in de ochtenden.”

IJssalon Vorst is ongeveer drie maanden geleden geopend aan de Prins Hendriklaan, nabij het Wilhelminapark. De volledige test van DUB, waarin negen ijssalons zijn opgenomen, is hier te vinden.

5 Reacties

Reageren
  1. Van Pimpelen

    … “al het citrusfruit dat wordt verbruikt” …

  2. bork

    maar vanwege het gebrek aan een gezellig terrasje, gaat de hoofdprijs naar een andere ijssalon?
    Raar dat er dan staat “Met kop en schouders stak hij er wat ons betreft bovenuit.”????????????????

  3. andreas

    Ik denk dat ik zelf maar eens op vergelijkend waren onderzoek uit ga of vorst nu beter is dan roberto’s.

  4. Monique

    Ik denk dat de ligging, dichtbij de Uithof, de test beïnvloed heeft.
    Ik ga zelf maar eens proeven bij Vorst. Wordt vervolgd…

  5. Jeroen

    “paar dagen per week bezig met ijs maken”? Roma maakt ELKE dag zijn ijs vers (ook met melk vers van de boer). En draait desnoods tijdens openingstijd nog even bij… En vaak ook de meest aparte creaties. Het is er vast goed ijs eten, maar haal er nou niet echt uit waarom ze er met kop een schouder bovenuit zouden steken.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).