Informatieavond stand van zaken ring Utrecht.

Informatieavond stand van zaken ring Utrecht.

Het Milieucentrum Utrecht organiseert in samenwerking met Mobiliteitsplatform Utrecht, Natuur en Milieufederatie Utrecht en Rijkswaterstaat op donderdagavond 20 september een informatieavond over de stand van zaken van het project Ring Utrecht A27/A12. Dat meldt de organisatie in een bericht op de website. De bijeenkomst is bedoeld om kennis over verkeer, verkeersmodellen en -berekeningen te delen. 

In november 2011 hebben bovenstaande organisaties een informatieavond over de nieuwe wet geluidhinder (SWUNG) georganiseerd. Die avond werd door deelnemers als erg nuttig ervaren. Tijdens de meedenksessies die het project planstudie Ring Utrecht A27/A12 in december 2011 organiseerde, is het verzoek gekomen om eenzelfde avond over het thema luchtkwaliteit te organiseren, gecombineerd met ontwikkelingen op het gebied van maatregelen tegen overlast van geluid en (vervuilde) lucht. Deze bijeenkomst heeft plaatsgevonden in februari van dit jaar. In navolging van deze bijeenkomsten wordt er nu een avond over verkeer, verkeersmodellen en –berekeningen georganiseerd.

Tijdens de informatieavond worden een aantal voorbeelden uit de planstudie Ring Utrecht wordt nader toegelicht. Verder deelt Rijkswaterstaat haar kennis over verkeer; berekeningen, modellen en cijfers en hoe daar mee om te gaan. De planstudie Ring Utrecht is hierbij het uitgangspunt. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en aandachtspunten te bespreken. De informatieavond vindt plaats op donderdagavond 20 september vanaf 19.30 uur in het Provinciehuis Utrecht aan de Archimedeslaan 6 in Utrecht. Aanmelden is gewenst en kan via ringutrecht@milieucentrumutrecht.nl of 030 2367240.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).