Inwoners Leidsche Rijn kunnen vanaf nu deelauto’s MyWheels huren via Gaiyo Inwoners Leidsche Rijn kunnen vanaf nu deelauto’s MyWheels huren via Gaiyo

Inwoners Leidsche Rijn kunnen vanaf nu deelauto’s MyWheels huren via Gaiyo

Inwoners Leidsche Rijn kunnen vanaf nu deelauto’s MyWheels huren via Gaiyo
Inwoners van Leidsche Rijn kunnen vanaf maandag de deelauto’s van MyWheels reserveren, gebruiken en betalen met de vervoersapp Gaiyo.

Inwoners van Leidsche Rijn kunnen vanaf maandag de deelauto’s van MyWheels reserveren, gebruiken en betalen met de vervoersapp Gaiyo.

De app Gaiyo werd vorig jaar gelanceerd in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De app geeft een overzicht van alle beschikbare reismogelijkheden en combinaties, inclusief vertrek- en aankomsttijden, reistijd en kosten. In de app waren al deelauto’s van GreenWheels te vinden, maar vanaf nu kunnen dus ook auto’s van MyWheels worden geboekt.

Steven Hendriks, projectleider Gaiyo: “Het openbaar vervoer is voor velen momenteel geen optie en we denken dat individueel vervoer in de vorm van een deelauto een mooie oplossing is voor deze groep mensen om toch veilig en gemakkelijk te reizen.”

Ter introductie krijgen alle gebruikers in Leidsche Rijn 25 procent korting op hun totale ritprijs. Na deze introductie in Leidsche Rijn kunnen alle Gaiyo gebruikers in Nederland de auto’s van MyWheels gebruiken.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Klaasvoetis

  Gewoon ‘n HUURAUTO dus

 2. cas

  Het is gewoon huur zonder zekerheid… Alsof je een mobiel huurt, maar iemand met hetzelfde abonnement mag hem in de ochtend ophalen om ermee te gaan bellen….

 3. Erwin

  @klaasvoetis: nee

 4. Koel Hoofd

  @Erwin: het is een huur auto

 5. HArry

  Gewoon een oud tweedehandsje. Anders komen die klimaatprofetische beloftes nooit uit.

 6. De count

  Erwin. Ja. Huren is het gebruik van goederen die aan een ander toebehoren in ruil voor een vergoeding.

 7. Pee

  @Erwin
  Die auto is niet van jou en als je er mee wilt rijden moet je betalen ,dus huur je hem.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).