Jongen (14) opgepakt voor mishandeling bij bushokje aan Vleutenseweg in Utrecht Jongen (14) opgepakt voor mishandeling bij bushokje aan Vleutenseweg in Utrecht

Jongen (14) opgepakt voor mishandeling bij bushokje aan Vleutenseweg in Utrecht

Jongen (14) opgepakt voor mishandeling bij bushokje aan Vleutenseweg in Utrecht
Bron: Google Maps
De politie heeft na tips van burgers een 14-jarige jongen opgepakt die ervan wordt verdacht dat hij op 7 april een persoon heeft mishandeld bij bushalte Hasebroekstraat aan de Vleutenseweg in Utrecht.

De politie heeft na tips van burgers een 14-jarige jongen opgepakt die ervan wordt verdacht dat hij op 7 april een persoon heeft mishandeld bij bushalte Hasebroekstraat aan de Vleutenseweg in Utrecht.

Twee personen zaten op 7 april bij het bushokje te wachten op de bus. Toen een bus stopte bij de halte, werd een van de twee beledigd door een jongen die samen met een andere jongen in de bus zat. Vlak voordat de deuren van de bus weer dichtgingen, spuugde een van de jongens richting de wachtende personen. De bus vertrok, maar de twee jongens in de bus sommeerden de chauffeur om te stoppen.

Het tweetal kwam uit de bus op de twee wachtende personen af. Een van hen werd vervolgens geslagen door een van de twee jongens. Die jongen is nu herkend en opgepakt, meldt de politie.

De politie verspreidde beelden van de twee en kreeg via opsporingsprogramma Bureau Hengeveld veertien tips binnen waarin dezelfde naam werd genoemd. De politie kwam zo uit bij de 14-jarige Utrechter, die binnenkort wordt verhoord.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht

  Nou die staat over drie dagen buiten,stoer te doen over zijn daden,en de slachtoffers zijn getraumatiseerd voorlopig de eerste paar jaar.
  Krijgt straks een oproep voor de jeugdrechter en komt er met een fopstrafje vanaf.
  En zo blijven we doorgaan om dit soort t..g te bestraffen in dit land,en we schieten er niets mee op als maatschappij.

 2. w

  @geenstijl
  drie dagen haha, minderjarig dus hooguit een uurtje, en dan wordt ie alweer door mama opgehaald.

 3. Pee

  Ze kunnen hem niet langer dan 6 uur vasthouden .
  De straf die hem te wachten staat is er weer 1 waar je broek van op je enkels zakt .
  Dat weet die dader donders goed en zal lachend de rechtbank verlaten , als het al tot in de rechtbank terecht komt.

 4. Lombokker

  Dat zal wel weer een taakstraf worden. Kunnen we dit soort figuren voortaan in een knalroze overall de straat laten vegen, eens kijken of ze dan nog zo stoer zijn.

 5. Geenstijl@Utrecht

  En het ergste is van alles,dat waarschijnlijk de slachtoffers hebben gestemt op een partij die dit soort criminele daden mogelijk maakt,omdat daders weten dat zij er met een fopstrafje vanaf komen.
  Het is gewoon triest en bizar dat wij dit nog pikken met zijn allen,of je nou links of rechts bent,zinloos geweld is niet te tolereren,en moet stoppen.

 6. Don

  En ondertussen is er een leger hulpverleners rechtsbijstand verleners enz onderweg naar de 14 jarige ?

 7. Yoshua

  @geenstijl,

  Het meisje dat in haar gezicht is geslagen en haar bespuugde vriendje zijn beiden minderjarig.
  Hoe kunnen minderjarige kindjes stemmen?
  Geweld goedkeuren is altijd verkeerd of het minderjarige kindjes of een PVV stemmer slachtoffer is, dat maakt niets uit.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).