Jongens halen geld op voor FC Utrecht-seizoenskaarten: cadeau in moeilijke periode Jongens halen geld op voor FC Utrecht-seizoenskaarten: cadeau in moeilijke periode

Jongens halen geld op voor FC Utrecht-seizoenskaarten: cadeau in moeilijke periode

Jongens halen geld op voor FC Utrecht-seizoenskaarten: cadeau in moeilijke periode
De drie fans Dirk Steenaart, David Weijnands en Thomas van Wees zamelen geld in om daar seizoenskaarten van FC Utrecht mee te kopen. Ze willen een seizoen lang wedstrijden cadeau doen aan mensen die het tijdens corona moeilijk hebben gehad.

De drie fans Dirk Steenaart, David Weijnands en Thomas van Wees zamelen geld in om daar seizoenskaarten van FC Utrecht mee te kopen. Ze willen een seizoen lang wedstrijden cadeau doen aan mensen die het tijdens corona moeilijk hebben gehad.

“Er is toch niets mooiers dan even een middag nergens aan denken, lekker met mensen gezellig samen zijn en genieten van een pot voetbal”, vinden Dirk Steenaart, David Weijnands en Thomas van Wees. Ze zijn alle drie beheerder van een FC Utrecht-fanaccount en hebben zelf natuurlijk ook een echt ‘voetbalhart’. De drie kwamen bij elkaar met een wens om iets te doen voor de mensen die het moeilijk hebben gehad in de afgelopen tijd.

Aan twee kanten

Toen kwam het idee bij ze op om een actie te starten. Ze halen geld op om daar zo veel mogelijk seizoenskaarten mee aan te schaffen. Het mes snijdt aan twee kanten, denken de jongens: “Daarmee helpen we de club, maar kunnen we ook hen die het nodig hebben, zodra het kan en mag, een leuke wedstrijddag bezorgen.”

“We willen het hele seizoen door mensen, die bijvoorbeeld bij de voedselbank of in een ziekenhuis werken, een wedstrijd cadeau doen”, vertelt Steenaart. Ze zijn via hun Instagram-accounts op zoek naar de mensen die in aanmerking komen voor de actie.

Het initiatief heeft al steun gekregen van de supportersvereniging van FC Utrecht, Martin Jansen (beter bekend al weerman Martin) en Toby Rijk, supporter liaison officer van de club.

Actuele informatie over de actie vind je op Instagram ‘@vanons.vooruuu’.

6 Reacties

Reageren
 1. Herman

  Sympathieke actie.
  Ondertussen verdienen spelers gigantische salarissen en heeft Utrecht naast ome Frans nog 2 suikerooms die over enorme vermogens beschikken.

  En dan gaan deze sympathieke mensen buffelen voor een paar duizend euro……

 2. Peter van Ree

  Mooi initiatief. Is er ook buiten Instagram Facebook etc info te vinden over deze actie?

 3. Marcel de Korte

  @Herman | ‘Sympathieke actie’. En vervolgens het hele idee onderste boven schoffelen. Misschien kun je solliciteren bij de FC als Grote Back 🙂

 4. Dirk Steenaart

  Beste Peter van Ree,

  Ja dat is er zeker. Op de site van de SupportersVereniging van FC Utrecht staat meer info over onze actie.

 5. Peter van Ree

  @Dirk Steenaart: Bedankt voor je reactie. Ga ik daar even kijken.

 6. Hans Bessels

  Wat een leed voor deze mensen. Wordt je eerst maandenlang geconfronteerd met Corona leed in haar ergste vormen en dan moet je vervolgens nog eens anderhalf uur kijken naar hoe er hopeloos geploeterd wordt tegen clubs als VVV voor een troosteloos gelijkspel

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).