Jumbo opent 4 september vestiging aan de Biltstraat. Personeel Kippersluis mag blijven werken | De Utrechtse Internet Courant Jumbo opent 4 september vestiging aan de Biltstraat. Personeel Kippersluis mag blijven werken | De Utrechtse Internet Courant

Jumbo opent 4 september vestiging aan de Biltstraat. Personeel Kippersluis mag blijven werken

Jumbo opent 4 september vestiging aan de Biltstraat. Personeel Kippersluis mag blijven werken

Woensdag 4 september opent Jumbo de deuren van de nieuwe vestiging aan de Biltstraat. Eerder zat hier supermarkt Kippersluis, na een hevige strijd tussen de gebroeders van Kippersluis en supermarktgigant Jumbo, oordeelde de rechter in het voordeel van de laatste. Zaterdag sloot Kippersluis de deuren.

Na alle commotie van de afgelopen maanden hoopt Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, op de Biltstraat een mooie supermarkt voor de Wittenvrouwenbuurt te openen. “Wij zullen er alles aan doen om de buurtbewoners en andere klanten uit Utrecht optimaal van dienst te zijn.”

Eerder had Jumbo al aangegeven de oud-medewerkers van Kippersluis over te nemen. Of zij ook op de Biltstraat konden blijven werken was nog onzeker. Inmiddels zegt de supermarktketen met de medewerkers te hebben gesproken over een nieuwe arbeidsovereenkomst en werkplek. “Als zij dat willen, kunnen zij in de nieuwe winkel aan de Biltstraat werken”, aldus Jumbo.

Het pand staat er nu vooral erg leeg bij.
Het pand staat er nu vooral erg leeg bij.

24 Reacties

Reageren
 1. Albert

  Duck de Fumbo!!!

 2. Albert

  Duck de Fumbo!!!

 3. Maarten

  Als bewoner van Wittevrouwen ben ik blij met de komst van de Jumbo! Vond de Kippersluis gewoon te duur.

 4. Luuk Oostveen

  Goed nieuws. Biltstraat krijgt/houdt een goede supermarkt.Personeel houdt baan. Ongetwijfeld het gevolg van de akties van klanten. Jumbo wil niet beginnen met een bezoedeld imago. Is alle opwinding niet voor niets geweest.

 5. Tom

  Ik ben ook blij

 6. Anoniem

  Wat een ontzettend goede locatie voor een supermarkt. Deze winkel gaat veel klanten trekken, weet ik zeker.

 7. Mario

  Ben blij dat die`kippersluis weg is! Eindelijk zou ik haast zeggen. Gewoonweg te duur. Welkom en HALLO JUMBO! Overigens wat betreft personeel, hoop dat deze nu ook klantvriendelijker worden!

 8. Luigi

  Eindelijk is die veel te dure supermarkt weg, in de ochtend struikel je over de poolse vakkenvulsters die nog nooit de moeite hebben genomen om iemand een goedemorgen te wensen. Kan niet wachten tot 4 september, jammer dat het personeel mee kan ;-(

 9. Mario

  even nog reactie op Luigi:

  ben blij dat jij het beestje wel bij de naam noemt. dan doe ik het ook.
  want wat een chagrijnen inderdaad. Bij Jumbo groet men je tenminste. Die ongeschoolden van die nare Kippersluis hebben dat fatsoen niet! Echt, weg =weg! JUMBO, zoek vriendelijk en fatsoenlijk personeel. dat gehuilebalk van paar buurtbewoners, niets van aan trekken, we komen toch wel! tenslotte kwamen we ook allemaal naar dat nare Kippersluis hok.

 10. Manuel

  luigie en mario,

  wat zijn jullie een huf..rs zeg , om van te walgen !
  Ben blij dat het personeel terug komt en heb je enig idee wat voor impact het op hun heeft gehad , 1 daarvan maak ik dagelijks mee en ook mijn leven heeft het de laatste 2 maanden aangetast door onzekerheid! Ik hoop dat dit jullie echte namen zijn en dat men dat daar doorheeft zodat je echt is bot behandeld kan worden zoals bij andere supermarkten met alleen parttimmers die het geen ruk intereseerd . Ik heb nog nooit in een supermarkt zulk betrokken personeel mee gemaakt !!
  bah word misselijk van zulke berichten!!

 11. jos

  Beste Luigi en Mario,
  dat jullie zo zijn behandeld zal hoogst waarschijnlijk aan jullie zelf liggen. Ik heb zelf nooit problemen gehad met de klantvriendelijkheid. Vind het haast een beetje zwakzinnig om de personeelsleden op deze manier na te trappen.
  Met vriendelijke groet,
  Jos

 12. jordy

  Aan mario en luigi!!!

  Zielig dat jullie dat hier onder een “kindernaampje” neerzetten, mensen zoals jullie, daar kan ik me goed bij voorstellen dat er onbeschoft wordt terug gedaan! Ik ben blij dat de VRIENDELIJKSTE medewerkers van de Kippersluis worden terug geplaatst. En waar dat “ongeschoolden” op slaat, ik weet het niet.. jullie zullen zelf wel niet al te snugger zijn…

 13. jordy

  en even aanvullend op wat ik eerder zei, dat de buurt in jullie ogen “huilebalken zijn” zegt maar weer dat jullie hier niet thuis horen! want grotendeels vind het wel belangrijk, ik denk echt niet dat Jumbo zit te wachten op 2 debielen als jullie, terwijl er een veel grotere groep wel waarde hecht aan deze LEUKE mensen!!!

 14. jordy

  en daarbij… jumbo heeft mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking in dienst, heel goed van jumbo, maar daar gaan jullie natuurlijk ook weer aan storen, het zal wel nooit goed zijn, maar als jullie het zoveel beter kunnen, waarom kent niemand jullie dan, wat hebben jullie dan zoveel bereikt??? HELEMAAL NIKS! stelletje game-nerds!!

 15. Kevin

  (Beste) Mario en Luigi,

  De reden waarom ik beste tussen haakjes zet, is omdat jullie helemaal niet zo best blijken te zijn, maar goed, dat zal wel mijn beleefdheid zijn! Het betreurt me om te horen hoe er over het personeel van Kippersluis (nieuwe Jumbo) wordt gedacht. Ik ben namelijk 1 van die medewerkers die terugkeert naar deze fijne locatie! En jullie hebben geen idee wat dit met ons heb gedaan! Maar even op een punt te komen. Als jullie klachten hebben over bepaalde personeelsleden, waarom hebben jullie dit dan nooit aangegeven, maar gaan jullie nu om een hoekje staan klagen? Heb dan ook het lef om naar iemand zelf toe te stappen.
  Maargoed, ik hoop dat jullie mening vooralsnog zal veranderen, want wij doen ons uiterste best om het winkelen voor de klanten zo prettig mogelijk te maken.
  Graag wil ik alle mensen die positief gereageerd hebben op dit bericht hartelijk bedanken en ik zie jullie gauw weer terug in het nieuwe Jumbo filiaal!

 16. Bep

  Wat een nare mensen heb je toch(Mario en Luigi), om het personeel nog een trap na te geven. En wat fijn dat er zoveel klanten zijn, die het personeel wel een warm hart toe dragen. Voor het personeel wens ik een fijne nieuwe start. Ik ben de trotse modern van Kevin.

 17. Bep

  Modern = Moeder.

 18. anoniem

  Als Luigi en Mario een beetje ballen hebben maken ze nu kenbaar wie ze zijn. Een persoonlijk gesprek aangaan is altijd beter dan als een internethooligan te werk gaan.

 19. ben schoonderbeek

  Graag wil ik reageren omdat ik ook een van de ex medewerkers van Kippersluis ben. Er zijn een aantal vervelende lieden die graag ons als ex werknemers een trap na willen geven. Als je echt ballen heb kom dan bij de opening van onze nieuwe Jumbozaak en zeg het ons dan eens recht in het gezicht, maar dat lef hebben jullie niet . Daar zijn jullie watjes voor. Ik lach jullie vierkant uit.

 20. Jaja

  jaja

 21. Jaja

  Jajaja

 22. Jaja

  This is a paragraph.

 23. [email protected]

  aan de reactie te zien zijn dit echt watjes want een echte vent zegt dit in t gezicht van een ander durven ze niet sukkels prutsers

 24. [email protected]

  aan de reactie te zien zijn dit echt watjes want een echte vent zegt dit in t gezicht van een ander durven ze niet sukkels prutsers nep studentjes die wat ze leren door de weeks wegspoelen in het weekend met bier het zou later je dokter of advocaat maar worden hahahah

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).