Kandidaten gezocht voor De Utrechtse Ster 2012 | De Utrechtse Internet Courant Kandidaten gezocht voor De Utrechtse Ster 2012 | De Utrechtse Internet Courant

Kandidaten gezocht voor De Utrechtse Ster 2012

Kandidaten gezocht voor De Utrechtse Ster 2012

De organisatie van De Utrechtse Ster roept kandidaten op zich aan te melden voor dé innovatieprijs van de regio Utrecht: De Utrechtse Ster 2012. Daarnaast kunnen kandidaten ook worden voordragen die voor deze prijs in aanmerking komen. Op 31 oktober 2012 vindt voor de vierde maal de uitreiking plaats van deze prijs aan een bijzonder bedrijf uit de regio Utrecht die wetenschappelijke kennis inzet voor de ontwikkeling van succesvolle producten of diensten.

Alle kandidaten voor de prijs moeten binding hebben met de regio/provincie Utrecht en een prestatie leveren die wetenschap en bedrijfsleven bij elkaar brengt. Het is niet van belang op welk terrein van wetenschap de kandidaten actief zijn. Projecten waarbij wetenschappelijke kennis in de regio Utrecht de basis heeft gevormd voor succesvolle bedrijfsontwikkelingen zijn het uitgangspunt. De sluitingsdatum voor aanmelden en/of voordragen is 1 augustus 2012 waarna een deskundige jury drie kandidaten nomineert voor de prijsuitreiking. De winnaar ontvangt de prent ‘Utrechtse Ster’, een geldbedrag van 2.500 euro en de Stichting Vrienden van Sonnenborgh stelt het Bastion Sonnenborgh beschikbaar voor een bedrijfsbijeenkomst. De uitreiking van de Utrechtse Ster vindt plaats tijdens het innovatie-event van Utrecht, de Innovation Day.

De Utrechtse Ster wordt georganiseerd door de Stichting vrienden van Sonnenborgh, Museum Sterrenwacht Sonnenborgh en Taskforce Innovatie Regio Utrecht met medewerking van Kamer van Koophandel Midden Nederland en Universiteit Utrecht en wordt financieel ondersteund door Rabobank Utrecht e.o.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).