Kerstmarkt op de Twijnstraat in Utrecht gaat ook dit jaar niet door Kerstmarkt op de Twijnstraat in Utrecht gaat ook dit jaar niet door

Kerstmarkt op de Twijnstraat in Utrecht gaat ook dit jaar niet door

Kerstmarkt op de Twijnstraat in Utrecht gaat ook dit jaar niet door
Ook in 2022 gaat de Twijnstaat & de Kerstmarkt niet door. Dat laat de organisator van de markt weten. Volgend jaar hoopt de organisator het feest weer door te laten gaan.

Ook in 2022 gaat de Twijnstaat & de Kerstmarkt niet door. Dat laat de organisator van de markt weten. Volgend jaar hoopt de organisator het feest weer door te laten gaan.

Door gebrek aan tijd kan de markt niet doorgaan. De organisator zegt het druk te hebben met ander werk. Het opzetten van de markt op de Twijnstraat kwam daardoor in het gedrang.

Ook in 2020 en 2021 kon de Twijnstraat & de Kerstmarkt niet doorgaan. Dat had te maken met de coronapandemie. Zo was het in 2021 verplicht voor bezoekers om QR-codes te laten zien. De controle daarvan was voor deze markt te ingewikkeld.

De organisator zegt de wens te hebben om in 2023 weer een kerstmarkt te organiseren, mits de winkeleigenaren van de Twijnstraat daar interesse in hebben.

10 Reacties

Reageren
 1. Pee

  Beter een andere organisator nemen.
  Want waarom kan het nu niet doorgaan?

 2. Baliekluiver

  @Pee: Achter die gezellig kerstmarkt ligt een slangenkuil aan belangen en conflicten. Middenstanders kunnen slecht samenwerken, iedereen denkt toch vooral aan zijn eigen toko.

 3. Moniek

  Ik zou er toch niet naartoe zijn gegaan. Geen tijd. Geen probleem dus, tenminste niet voor mij dat het niet doorgaat.

 4. Wim

  @Moniek aanjouw mening hebben we niets.

 5. Johan Visser

  En Wim, aan jouw reactie ook niks!

 6. passalacqua

  @Moniek
  geen tijd? wel tijd om te reageren dat je geen tijd hebt om te gaan??! LOL

 7. Moniek

  Toch even het artikel lezen, Passalaqua. Dan begrijpt u misschien wat ik bedoel.

 8. Wil

  @moniek: de meeste reaguurders reageren alleen maar en lezen niet ☝🏼

 9. Hoera

  Moniek wil blijkbaar de ironie bedrijven maar slaagt daar totaal niet in.

 10. Oscar

  Aan de ene kant vind ik het jammer dat het niet doorgaat, aan de andere kant vind ik het nog steeds jammer dat het niet doorgaat. Ik denk dat ik dingen gewoon gauw jammer vind. Maar ik heb ook wel eens gehad dat ik niets jammer vond. Op 16 oktober was. Het kan ook 23 mei zijn geweest. Of ergens er tussen in.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).